Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Cloud Atlas! Trailer

Δείτε το trailer: Cloud Atlas


Το πιο παράξενο και πιο μεγάλο σε διάρκεια (5:42) trailer της χρονιάς! Πως θα μπορούσε όμως να είναι διαφορετικά αφού η ιστορία είναι αρκετά περίπλοκη. Ένα ταξίδι στο χρόνο και το χώρο! Πολλά μεγάλα ονόματα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κερδίσουν αυτό το μεγάλο ρίσκο. Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία και σενάριο των Tom Tykwer ("Run Lola Run", "Perfume: The story of a murderer") και Andy Wachowski (Matrix Trilogy), βασισμένη στο βιβλίο του David Mitchell. Πρωταγωνιστούν οι Tom Hanks, Halle Berry, Hugo Weaving, Jim Sturgess, Susan Sarandon, Hugh Grant, Ben Whishaw, Jim Broadbent, Keith David, James D' Arcy, Donna Bae. Η ταινία προσπαθεί να δείξει με έναν ιδιαίτερο τρόπο πως όλα συνδέονται με κάποιο τρόπο μεταξύ τους και πως οι άνθρωποι επηρεάζουν ο ένας τον άλλον. Το ρίσκο είναι πάρα πολύ μεγάλο, λόγω της πολυπλοκότητας της ιστορίας, Ταξιδεύει μέσα στους αιώνες φτάνοντας έως το μακρινό μέλλον, συνδέοντας τους χαρακτήρες και τις ιστορίες τους. Η ταινία θα κάνει την επίσημη πρώτη προβολή της στο Toronto International Film Festival το Σεπτέμβριο του 2012.


 *Πηγές: imdb.com

10 σχόλια:

  1. Πω πωωωω!!!
    Φοβερή ταινία πρέπει να είναι!
    Είδα το τρέιλερ, πολύ εντυπωσιακό!!!
    Και με τόσα μεγάλα ονόματα να συμμετέχουν, πιστεύω ότι θα απόλαυσουμε κάτι πολύ ιδιαίτερο!
    Καλό απόγευμα! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μία μεγάλη προσπάθεια και οι συντελεστές έχουν δώσει στο παρελθόν πάρα πολύ καλά δείγματα γραφής!Για να δούμε αν θα κερδίσουν τελικά το ρίσκο!Καλό απόγευμα!:)

      Διαγραφή
  2. ρώτησα και ξαναρωτάω αν υπάρχει το βιβλίο στα ελληνικά κι αν κάποιος καλός άνθρωπος ξέρει λεπτομέρειες...
    καλό ξημέρωμα, καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα και καλή εβδομάδα!Ναι από όσο γνωρίζω κυκλοφορεί, με τίτλο "Ο Άτλας του Ουρανού", από τις εκδόσεις Ελληνικά Γραμματα.:)

      Διαγραφή
    2. σ ευχαριστώ!
      θα το αναζητήσω στα βιβλιοπωλεία.
      sorry για την καθυστέρηση αλλά είχα ένα ζητηματάκι με το μηχάνημα και μετά έπεσε κι ένα ποτήρι νερό στο ρούτερ και βράστα!!
      φιλιά πολλά.

      Διαγραφή
    3. Δεν κάνει τίποτα!Ελπίζω να το βρεις! Εύχομαι να λύθηκαν τα τεχνικά προβλήματα!Καλημέρα!

      Διαγραφή
  3. Φαίνεται πραγματικά ενδιαφέρουσα ταινία και παρότι πριν από το τρέιλερ δεν είχα ξανακούσει τίποτα για αυτήν ή για το βιβλίο, τώρα ανυπομονώ και έχω πραγματικά μεγάλες προσδοκίες.... Μακάρι να είναι καλή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να πω την αλήθεια ούτε και εγώ. Είχα ακούσει μόνο ότι πρόκειται για μία από τις πιο "περίεργες" παραγωγές του 2012. Με μία τέτοια πλοκή φαντάζομαι ότι η μεταφορά του στη μεγάλη οθόνη θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Είναι ένα από τα ρίσκο της χρονιάς, ας ελπίσουμε να αξίζει τον κόπο!:)

      Διαγραφή
  4. καλημέρα και καλή εβδομάδα
    σ ευχαριστώ για την επίσκεψη και εγγραφή στο δεύτερο μου μπλογκ
    http://okosmostisgnosis.blogspot.com/
    μου αρέσει το μπλογκ σου
    έγινα και γω μέλος το νούμερ 98 (το νούμερο 97 είναι δελφινάκι πάλι , δυο δελφινακια κοντα κοντα)
    ευχομαι να τα λεμε μεσω των μπλογκ μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα και καλή εβδομάδα!Κι εγώ βρήκα πολύ ενδιαφέρον το blog σου και μου άρεσε!Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει!Όντως, χαίρομαι για τη σύμπτωση γιατί μου αρέσουν τα δελφινάκια!χα!Κι εγώ θα χαρώ να τα λέμε!:)

      Διαγραφή