Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

The Man of Steel! Trailer

Δείτε το trailer: The Man of Steel


Ο Superman επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη! Ένας νέος Clark Kent κάνει την εμφάνισή του! Σε σκηνοθεσία του Zack Snyder ("300"), με ένα "άγγιγμα" από τον "Σκοτεινό Ιππότη", καθώς το σενάριο είναι του David S. Goyer και η παραγωγή του Christopher Nolan, και με ένα αρκετά ενδιαφέρον καστ: Henry Cavill ("The Immortals"), Amy Adams ("The Muppets", "Julie and Julia"), Russell Crowe, Kevin Costner, Diane Lane, Michael Shannon, Christopher Meloni, Laurence Fishburne. Οι πρώτες εικόνες δόθηκαν στη δημοσιότητα και η αλήθεια είναι ότι έκαναν αίσθηση. Ένα trailer κάπως μελαγχολικό, με μία ανατρεπτική ματιά από αυτή που ίσως θα περιμέναμε για μία τέτοιου είδους ταινία. Αλλά είναι μόνο η αρχή, καθώς η ταινία θα κάνει την εμφάνισή της στις κινηματογραφικές αίθουσες σε έναν χρόνο!


*Πηγές: imdb.com

8 σχόλια:

  1. Κουραστηκα απο super heroes πλέον,Spiderman batman superman αλλα απο υην άλλη μήπως τους έχουμε και ανάγκη λόγω εποχής?
    Μακαρι το trailer προιδεάζει για κάτι σκοτεινό,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι πήραμε υπερ...δόση τον τελευταίο καιρό!Και ίσως να έχεις δίκιο ότι επηρεάζεται κι από την εποχή. Δεν θα το χαρακτήριζα τόσο σκοτεινό, αν και ναι έχει μία δόση, αλλά πιο πολύ μελαγχολικό!Για να δούμε!:)

      Διαγραφή
  2. poli wraio blog!!!!!kalws irtha stin parea sou!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πάρα πολύ που σου αρέσει!!!Καλώς ήρθες!!!:)

      Διαγραφή
  3. You have a beautiful Blog!! I hope to see this film sometime soon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/7/12 18:09

    to trailer vgazei kati skoteino, ena mustirio, kai deixnei kai mia poiotita! tha perimenoume kai to trailer ektos kai an mou exei ksefugei! Pantws thelw na pisteuw oti oi super irwes kapoia stigmi tha paroun ena repo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι παραπάνω σε βιντεάκι δεν έχει βγει ακόμα. Περιμένουμε ένα μεγαλύτερο trailer με περισσότερες εικόνες και σεναριακές πληροφορίες. Έχουμε χρόνο. Φαντάζομαι πως όλα κάνουν τον κύκλο τους και κάποια στιγμή θα μειωθεί ο αριθμός αυτών των ταινιών! Φαντάζομαι όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή!:)

      Διαγραφή