Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Stars In Shorts! Όλοι...σε ένα! Trailer

Δείτε το trailer: Stars in Shorts


Η ShortsHD παρουσιάζει το Stars in Shorts, επτά ταινίες μικρού μήκους σε μία μία, με πολλά μεγάλα ονόματα! Colin Firth, Keira Knightley, Judi Dench, Tom Hiddleston, Julia Stiles, Wes Bentley, Kenneth Branagh, Jesse Tyler Ferguson, Lily Tomlin, Jason Alexander, Jennifer Morrison, Sarah Paulson.
Οι τίτλοι των ταινιών είναι: After School Special, Friend Request Pending, Not Your Time, Prodigal, Sexting, Steve και The Procession.
Οι ταινίες θα αρχίσουν να προβάλλονται στους αμερικανικούς κινηματογράφους από τις 28 Σεπτεμβρίου, ενώ θα είναι διαθέσιμες και από το iTunes.

*Πηγές: youtube.com, starsinshorts.com

8 σχόλια:

  1. Ενδιαφέρον φαίνεται! Καλό σαβ/κο να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω τα ονόματα και μόνο αρκούν για να τραβήξουν την προσοχή!Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα!:)

      Διαγραφή
  2. Πραγματικά πολύ ενδιαφέρον και τα ονόματα σίγουρα ηχηρά!
    Φιλάκια, καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω ότι αν όχι όλες, οι περισσότερες θα είναι απολαυστικές!Καλό Σαββατοκύριακο!!!:)

      Διαγραφή
  3. Εξαιρετικοί ηθοποιοί, πρωταγωνιστούν σε αυτές τις ταινίες μικρού μήκους. Θα τις δούμε άραγε και στην Ελλάδα; Σε πρόσφατη ανάρτησή σου είχες αναφερθεί στην νέα version της ταινίας, από το βιβλίο Μεγάλες Προσδοκίες. Ξέρεις αν θα παιχθεί στις ελληνικές αίθουσες εφέτος και πότε;
    Καλό Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς οι ταινίες μικρού μήκους δεν προβλέπεται προς το παρόν να έρθουν στις ελληνικές αίθουσες (τουλάχιστον από όσο γνωρίζω). Θα ξεκινήσουν από Αμερική και Καναδά και θα έρθουν και σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες(στην επίσημη σελίδα του starsinshorts.com υπάρχει αναλυτική λίστα των ημερομηνιών). Ας ελπίσουμε ότι εκτός από το iTunes θα μπορέσουμε να το δούμε και στις ελληνικές αίθουσες! Όσο για τις Μεγάλες Προσδοκίες, επίσημη ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά η ταινία έχει κάνει ήδη την επίσημη πρεμιέρα της στο φεστιβάλ του Τορόντο και στον προγραμματισμό είναι (με τα μέχρι τώρα δεδομένα) να είναι μία από τις ταινίες που θα δούμε την επόμενη χρονιά. Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα!:)

      Διαγραφή
  4. sigoura tha tis dw gt fainontai poly xioumoristikes kai me firth+knightley den mporeis eykola na antistatheis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ θέλω πολύ να τις δω!Το καστ είναι πολύ καλό και ανυπομονώ να δω Firth και Knightley μαζι!Φιλιά!:)

      Διαγραφή