Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

The Smurfs 2! Trailer! Τα Στρουμφάκια είναι... άτακτα?

Δείτε το trailer: The Smurfs 2

Τα Στρουμφάκια επιστρέφουν!!! Μετά τη Νέα Υόρκη σειρά έχει το Παρίσι! Ο Δρακουμέλ ετοιμάζει ένα καινούργιο σχέδιο για να πιάσει τα Στρουμφάκια! Δημιουργεί τα δικά του... σκανταλιάρικα Στρουμφάκια (Naughties) με σκοπό να τα μετατρέψει σε αληθινά Στρουμφάκια! Το μυστικό ξόρκι για να το καταφέρει αυτό το γνωρίζει όμως μόνο η Στρουμφίτα, την οποία και απαγάγει! Τότε όλα τα Στρουμφάκια θα μπούνε σε νέες "μπλε" περιπέτειες για να σώσουν την αγαπημένη τους Στρουμφίτα! Από την ταινία δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι Neil Patrick Harris, Hank Azaria, Sofia Vergara, Jayma Mays και από τις φωνές οι Katy Perry, Jonathan Winters, η Christina Ricci και πολλοί πολλοί ακόμη! Τη σκηνοθεσία κάνει για ακόμη μία φορά ο Raja Gosnell. Η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το καλοκαίρι του 2013!

 *Πηγές: imdb.com

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/12/12 21:26

    εντάξει νομίζω πώς μόνο εγώ θα μπορούσα να σχολιάσω κάτω από αυτή την ταινία...για τα παιδάκια και για μένα είναι η καλύτερη πρόταση!!!χαχαχαχα

    Υ.Γ. Τί λές για την ταινία ''ο άνθρωπος που γελά.'' ? Αξίζει?

    Φιλιάααα Τάνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ περιμένω να τη δω!!! Αγαπημένα Στρουμφάκια!χαχαχα!!!
      Υ.Γ.: Δεν την έχω δει την ταινία, είδα μόνο το trailer. Μου θυμίζει κάτι από την ιστορία του Joker στον Batman!χα! Είναι βασισμένο σε έργο του Victor Hugo βέβαια!(γεγονός που αποτελεί μία κάποια εγγύηση) Το καστ είναι καλό και ο σκηνοθέτης συμπαθητικός, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ξετρελάθηκα.
      Φιλιά!

      Διαγραφή