Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Don Jon! Scarlett Johansson και Joseph Gordon-Levitt στη νέα κωμωδία!

Δείτε το trailer: Don Jon
Ένας εργένης του New Jersey που ζει έντονα τη ζωή του και ενδιαφέρεται μόνο για το σώμα του, τη γυμναστική του, το σπίτι του, το αμάξι του, την οικογένειά του, την εκκλησία του, τους φίλους του, τις κοπέλες του και...τις αισθησιακές ταινίες! Όλα όμως θα αλλάξουν όταν στη ζωή του θα μπει η γοητευτική Barbara και η Esther, που θα τον κάνουν να αναθεωρήσει τις συνήθειές του!
Πρόκειται για τη νέα κωμωδία που έγραψε, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο Joseph Gordon-Levitt, μαζί με την Scarlett Johansson και την Julianne Moore! Στο trailer σε φιλική συμμετοχή/πέρασμα βλέπουμε και την Anne Hathaway και τον Channing Tatum! Η ταινία θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες τον Οκτώβριο του 2013.


*Πηγές: youtube.com

3 σχόλια:

  1. Καλησπέρα! Έχω πολύ καιρό να δω κωμωδία που αν αξίζει.. Ξέρεις κάποια καλή να μου προτείνεις;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Η αλήθεια είναι πως η καλή κωμωδία είναι ένα... δύσκολο είδος! Θα σου πω για κάποιες από τις κωμωδίες που βγαίνουν από την επόμενη βδομάδα και μέσα στον επόμενο μήνα και είναι αρκετά διφορετικές μεταξύ τους είναι η αλήθεια... Βγαίνει το τρίτο και τελευταίο μέρος του Hangover, η ταινία The Big Wedding με τους Robert De Niro, Diane Keaton, Katherine Heigl, Susan Sarandon, Amanda Seyfried, Robin Williams και Topher Grace, η ταινία The Intership με τους Vince Vaughn και Owen Wilson, ενώ βγαίνει και η ρομαντική κομεντί Before Midnight που έχει γυριστεί στην Ελλάδα. Καλά λόγια έχω ακούσει και για την ταινία Now you see me, ενώ πολύ καλή είναι και η ταινία The Great Gatsby, αν και δεν πρόκειται για "καθαρόαιμη" κωμωδία.:)

      Διαγραφή
  2. Ο Gordon-Levitt σκηνοθετεί και παίζει τον γυμνασμένο; Μου ήρθε ξαφνικό όλο αυτό! Ωραίο καστ, περίεργα αστείο σενάριο, θα το δω σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή