Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Magic Mike! O Channing Tatum επιστρέφει στον...τόπο του εγκλήματος!

Δείτε το trailer: Magic Mike






Το ανδρικό στριπτίζ μοιάζει να έχει γίνει μόδα την τελευταία δεκαετία. Δε θα αργούσε λοιπόν να βγει και μία ταινία βασισμένη πάνω σε αυτό. Παρακολουθούμε την καθημερινότητα του Mike, ενός στρίπερ, και τον κόσμο αυτού του θεάματος, από την χιουμοριστική του πλευρά. Πρωταγωνιστούν ο Matthew McConaughey και ο Channing Tatum, γεγονός που δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς, όπως ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα, στο παρελθόν έχει υπάρξει στρίπερ για βιοποριστικούς λόγους!




*Πηγές: imdb.com

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/4/12 16:22

    Για να δούμε πως είναι η ζωή ενός stripper! Θα την δω σίγουρα τη ταινία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον τελευταίο καιρό έχει ανέβει πολύ δυναμικά ο Channing Tatum!Και μόνο ότι έχει βιωματική εμπειρία, θα πρέπει να έχει ενδιαφέρον!

      Διαγραφή
  2. Δεν ξέρω κάπως μίζερο μου φαίνεται...ο Matthew McConaughey δηλαδή που μοιάζει σαν να τον έβαλαν κάτω από λάμπα για να εκολαφθεί και παραπήρε και ο άλλος απο το step up ακολουθεί επάξια...πάντως full monty δε θα είναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα!Έχεις απόλυτο δίκιο!!!Γι' αυτό είπα ότι είναι από την κωμική πλευρά!Όντως, το κλασικό The Full Monty φυσικά δεν νομίζω να το φτάσει!:)

      Διαγραφή
  3. Καλά εε θέλω να την δω αυτή την ταινία....αυτός με τα αυτάκια(βλ.Channing)...αλλά και ο άλλος πέρα από το κορμί που φαίνεται να έχουν "χτίσει"(το χάσαμε το κορμί πατριώτη) έχουν και ατάκα...άντε να δούμε...άλλος Kuzey μας βρήκε!!!ΑΧΑΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός με τα αυτάκια!!!χαχαχα!καλό!Μια κωμωδία δεν βλάπτει ποτέ! (δε θέλω υπερβολές!)Φιλάκια!

      Διαγραφή
    2. Ποια είναι η υπερβολή αγαπητή μου;

      Διαγραφή
    3. Η εξωτερική πολιτική σου!χαχαχαχαχαχα!(ξέρεις)

      Διαγραφή
    4. Έτσι έτσι...η δική μου εξωτερική πολιτική..;-)

      Διαγραφή
  4. Oh my God, oh my God, oh my God!!! Πρέπει να την δούμε όπως-και-δήποτε μαζί, ένα ζεστό καλοκαιρινό βράδυ με φούλ ανεμιστήρα και πολύ σοκολάτα! Και να παίξουμε το παιχνίδι "Βρείτε τις διαφορές" ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα!Το ήξερα ότι θα σου αρέσει!Νομίζω είναι η κατάλληλη ταινία για το παιχνίδι!χα!;)

      Διαγραφή