Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Στην Ελλάδα το τρίτο μέρος του Before Sunrise!

Έχουν περάσει 17 χρόνια από την ταινία "Before Sunrise" και 8 χρόνια από την ταινία "Before Sunset", και όμως ο Jesse (Ethan Hawke) και η Celine (Julie Delpy) επιστρέφουν! Οι ταινίες μας "ξενάγησαν" στη Βιέννη και στο Παρίσι και τώρα ήρθε η σειρά της... Ελλάδας! Ο Ethan Hawke επιβεβαίωσε ότι το τρίτο μέρος θα γυριστεί στην Ελλάδα με τον σκηνοθέτη των δύο ταινίων, Richard Linklater. Μία "ταινία-τουριστικός οδηγός" θα είναι μία καλή διαφήμιση για την Ελλάδα και θα είναι ωραίο να ξαναδούμε μετά από τόσα χρόνια τους δύο ηθοποιούς μαζί!


*Πηγές: imdb.com

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/9/12 21:05

    Τι κάνουμε;;; Ουφ άντε μετα απο καίρο μπαίνω και βλέπω το blog σου!!!! Αλλά δεν έχασα καιρό μόλις άνοιξα τον υπολογιστή...χαχα.Λοιπόν, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα που θα συνεχιστεί η ταίνια κ θα έχει κ τρίτο μέρος. Οχι μόνο γιατι μου άρεσαν υπερβολικά τα προηγούμενα 2(που μου είχες δωσει να δω)κ έχω αγωνία φυσικά να δω τη συνεχεια αλλά κ γιατί γυριζεται στην χώρα μας κ συγκεκριμένα στην όμορφη Πελοπόννησο (δεν θυμάμαι σε ποιο μερος όμως μμμ, δυστυχώς οχι κοντα μου όμως χαχα),έτσι για να διαφημιζεται η Ελλαδάρα μας.Θα πάω να το δω σιγουρα!!! Γνωρίζεις ποιος θα είναι ο τίτλος της ταινίας κ πότε θα βγει;;;;

    Υ.Γ.ΑΑΑΑ!!! Καλό χειμώνα να έχουμε κοπέλα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ χαίρομαι που τα ξαναλέμε (και μ' αυτό τον τρόπο!) κορίτσι! Δυστυχώς δεν θυμάμαι που ακριβώς θα γυριστεί γιατί είναι διάφορα τα μέρη! (τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα! που ξέρεις! μπορεί να έρθουν και κοντά σου!χαχα!) Και μένα μου άρεσαν πολύ τα προηγούμενα δύο και περιμένω να δω πως θα είναι στην Ελλάδα!!! Προσφέρεται το μέρος, δεν αμφισβητείται νομίζω! Ο τίτλος δεν έχει βγει ακόμα και η ταινία είναι ακόμα στα γυρίσματα οπότε έχουμε ακόμα καιρό! Μακάρι να πάμε και όλοι μαζί να το δούμε!:) Καλό φθινόπωρο!(δε μου πάει η καρδιά να πω ακόμα καλό χειμώνα!χα!) :):):)

      Διαγραφή
  2. Συμπτωματικά χθες κάνοντας μια αναζήτηση, για κάποιο(άσχετο)θέμα , έπεσα πάνω σε τούτη την ανάρτηση, http://www.grafida.net/el/index.php?itemID=9&view=9&pageID=149246.Ομολογώ πως ενθουσιάστηκα, παρόλο που δεν θυμάμαι αν έχω δει κάποια από τις ταινίες (διότι είναι και τεράστια η λίστα της έβδομης τέχνης), θα φροντίσω να τις δω όλες και να ενώσω το παζλ, αυτού του "Εγκεφαλικού έρωτα" σε όλα τα πιθανά μέρη, εξέλιξής του...
    Μου άρεσει αυτό το γεγονός, των "συμπτώσεων" που παρατηρώντας το, έρχεσαι πιο κοντά στο δρόμο που πιθανόν είχες χάσει.Οι συμπτώσεις που λειτουργούν σαν τα ρεβυθάκια που άφηνε, ο Ρεβυθούλης, για να μην χάσει τον δρόμο του!
    Και επείδη μάλλον ξέφυγα κάπως, ωραία αναφορά.

    Υ.Γ.Μία ενδιαφέρουσα πρόταση (ιδέα) για το πολύ όμορφο ιστολόγιο σου, που χαίρομαι που το ανακάλυψα, είναι δύο πολύ ιδιαίτερες ταινίες, με πολύ "ιδαίτερους ανθρώπους" είναι το "Cafe de flore" http://www.youtube.com/watch?v=6OxGFQ3RuPw με πολύ ξεχωριστή μουσική η μία.Και η άλλη είναι "Εμείς οι δυο" http://www.youtube.com/watch?v=-7VMAJ2EVcw για την δεύτερη υπάρχει πολύ υλικό για τον πρωταγωνιστή εδώ: http://news247.gr/eidiseis/kosmos/pamplo_pineda_h_synenteyksh_toy_prwtoy_daskaloy_me_sundromo_down.2035999.html κι εδώ:http://www.youtube.com/watch?v=vTtMpPZzYcM
    Συγνώμη που σε κουράζω αλλά νομίζω ότι μπορείς να ετοιμάσεις άλλο ένα θαυμάσιο θέμα, όπως άλλωστε κάνεις ήδη...!
    Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουν πράγματι πολύ ενδιαφέρον κατά τη γνώμη μου και οι προηγούμενες ταινίες, ελπίζω να σου αρέσουν. Έχει ενδιαφέρον και ότι τους συναντάμε μετά από πολλά χρόνια ανάμεσα σε κάθε ταινία. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, το σχόλιό σου και για τις προτάσεις σου! Θα προσπαθήσω να τις δω σύντομα!:)

      Διαγραφή
    2. Εγώ σ'ευχαριστώ Marion, που δείχνεις "υπομονή" με κάποιους αναγνώστες σαν και του λόγου μου...!!!Να είσαι καλά σε ευχαριστώ για την υπενθύμηση.Να έχεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο.

      Διαγραφή