Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Love, Marilyn! Trailer

Δείτε το trailer: Love, Marilyn


Το "φαινόμενο" Marilyn Monroe συνεχίζει να απασχολεί και να "πουλάει" ακόμη και 50 χρόνια μετά από το μυστηριώδη θάνατό της. Η εικόνα της είναι αναγνωρίσιμη από όλους, έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης και έχει διακοσμήσει εξώφυλλα, μπλούζες, τοίχους... Πόσα γνωρίζουμε όμως για την Marilyn πίσω από την Monroe;
Τα τελευταία χρόνια υπάρχει ξανά αυτή η "τάση" κι η επιθυμία να δούμε την ευαίσθητη, εσωστρεφή, πίσω από τις κάμερες Marilyn. Ταινίες και αφιερώματα έχουν γίνει γύρω από αυτό το θέμα και τώρα ακόμη ένα ντοκιμαντέρ έρχεται να προστεθεί. Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει, και αυτό είναι και το ιδιαίτερο αυτού του ντοκιμαντέρ, ότι για πρώτη φορά διαβάζονται από διάσημους ηθοποιούς αποσπάσματα από το προσωπικό ημερολόγιο της Marilyn Monroe, ενώ παρουσιάζονται και αποσπάσματα από συνεντεύξεις ηθοποιών που είχαν δουλέψει μαζί της ή τη γνώριζαν προσωπικά.
Δεν ξέρω κατά πόσο τόσο προσωπικά αρχεία πρέπει να βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας, πάντως είναι γεγονός ότι η προσωπικότητα της Marilyn Monroe "τραβά" ακόμη την προσοχή και η ζωή της κρύβει αρκετά μυστήρια.
Συμμετέχουν: Glenn Close, Viola Davis, Elizabeth Banks, Uma Thurman, Evan Rachel Wood, Ellen Burstyn, Hope Davis και πολλοί ακόμη. Σκηνοθεσία: Liz Garbus.

*Πηγές: imdb.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου