Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Oscars 2013: Red Carpet!



Η μεγάλη βραδιά των Oscars τελειώσε αλλά η λάμψη είχε ξεκινήσει ήδη αρκετές ώρες πριν, όταν οι ηθοποιοί άρχισαν να καταφτάνουν στο κόκκινο χαλί! Πολύ οι σχεδιαστές και φέτος! H Anne Hathaway φορούσε Prada, η Jennifer Lawrence και η Charlize Theron επέλεξαν Dior, η Jennifer Aniston φορούσε Valentino, ενώ η μικρή Quvenzhane Wallis φορούσε Armani Junior! Ας δούμε κάποιες από τις εμφανίσεις που σχολιάστηκαν περισσότερο στο κόκκινο χαλί! Ποιες έκλεψαν τα δικά σας βλέμματα;









*Πηγές: google.gr

6 σχόλια:

  1. Όλες έξοχες οι τουαλέτες/εμφανίσεις και πολύ μελετημένα χρώματα και στυλ.
    Μια αντίρρηση έχω για το Armani JUNIOR(!), αλλά δεν ...με ρώτησαν! :)

    Καλημέρα Μαριόν!
    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ το βρήκα λίγο υπερβολικό! Χαίρομαι που σου άρεσαν! Ευχαριστώ για το σχόλιο! Καλημέρα και καλό μήνα!!!:)

      Διαγραφή
  2. Νομίζω ότι ήταν μία άσχημη χρονιά για τις κυρίες, δεν το είχαν φέτος...Από που να αρχίσω και που να τελειώσω...ας φανώ όμως και λίγο επιεικής κι ας πω ότι ήταν κάπως συμπαθητικές οι εξής: η δικιά μας η Μαρία ντε η Μενούνος, καλή για την ηλικία της ήταν η Τζέην Φόντα,η οσκαρούχα Τζένιφερ σα νύφη ήταν,η άλλη Τζένιφερ σαν να έπλεε ένα πράμα μέσα σε αυτό το ώραίο κόκκινο,η άλλη οσκαρούχα η Αν ήταν...δεν βρίσκω τη λέξη τώρα, αλλά περίμενα κάτι άλλο είναι αλήθεια!!!Αλλά την αλήθεια θα την πω, από τους κυρίους δεν έχω πρόβλημα,ο Χιού θεός,ο γαμπρός ο Θέρουξ, το παληκάρι από τους Αθλίους που δεν σταμάτησε να τραγουδά και να αγωνίζεται εμφανίστηκε με τα παπουτσάκια του και τέλος φυσικά ο Τζορτζ μας έδειξε (στη συγκεκριμένη φωτό)την οδοντοστοιχία του. Αυτά...άντε και του χρόνου εδώ θα είμαστε να σχολιάσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το απολαυστικό σχόλιό σου!!!:)
      Θα συμφωνήσω ότι αριθμητικά στο παρελθόν υπήρχαν καλύτερες εμφανίσεις! Και μένα μου άρεσαν περισσότερο οι εμφανίσεις Dior και Valentino. Όσο για τους κυρίους, το κοστούμι είναι μία ασφαλής επιλογή, αλλά οι συγκεκριμένοι το αναδεικνύουν, όπως το λες! Και του χρόνου να σχολιάζουμε!!! Φιλιά!!!:)

      Διαγραφή
  3. Προσωπικά απόλαυσα για άλλη μια χρονιά τη Σαρλίζ Θερόν. Εκθαμβωτική και σέξυ χωρίς να καταφύγει σε υπερβολές. Απλά θεά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αλήθεια ότι έκλεψε τα βλέμματα τόσο με την εμφάνιση όσο και με το χορό της!:)

      Διαγραφή