Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Thor: The Dark World! First Trailer!

Δείτε το trailer: Thor: The Dark Wolrd


Και καθώς η Marvel τελευταία μοιάζει να βρίσκεται παντού, δε θα μπουρούσε να λείπει και το πρώτο trailer του δεύτερου μέρους του Thor! Ο "god of thunder" επιστρέφει για να συναντήσει και πάλι την αγαπημένη του Jane. Αυτή τη φορά την παίρνει μαζί του για να γνωρίσει τον δικό του κόσμο. Όμως, ο Κόσμος μπαίνει σε κίνδυνο, όταν ο Malekith και η αρχαία φυλή των Dark Elves προσπαθεί να τον βυθίσει στο σκοτάδι, μετά τα γεγονάτα των Εκδικητών. Εντυπωσιακό το πρώτο trailer με τα εφέ να έχουν τον πρώτο λόγο και το "δίδυμο" Thor-Loki να δίνει την απαραίτητη δόση χιούμορ.
Πρωταγωνιστούν: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins, Stellan Skarsgard, Christopher Eccleston, Rene Russo, Zachary Levi, Jaimie Alexander, Chris O'Dowd, Clive Russell, Adewale Akinnuoye-Agbaje, ενώ η σκηνοθεσία είναι του Alan Taylor. Η ταινία προβλέπεται να βγει στις αίθουσες προς το τέλους του 2013.

*Πηγές: youtube.com

3 σχόλια:

  1. Τρέχω να δω το τρέϊλερ
    Φιλιά, καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω να σου αρέσει, έχει εντυπωσιακά εφέ και επική μουσική! χα!:)

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Marion.Το πρώτο μου άρεσε πολύ, ευχομαι να φτιάξουν την "Γέφυρα" (Αστροπύλη τους) σε αυτή την ταινία και να σμίξουν οι δύο κόσμοι και πάλι...σε νέες περιπέτειες!!!
    Να είσαι καλά και να έχεις ένα καλό εαρινό Σαββατόβραδο, μ'όλες τις ευωδιές της άνοιξης.
    https://www.youtube.com/watch?v=mcixldqDIEQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή