Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

The wolf of Wall Street! Leonardo DiCaprio και Scorsese ξανά μαζί!

Δείτε το trailer: The Wolf of Wall Street

Ο Leonardo DiCaprio έχει λεφτά... πολλά λεφτά! Βασισμένη στο βιβλίο του ίδιου του Jordan Belfort, η ταινία αφηγείται τη θητεία του στη Wall Street τη δεκαετία του 1980, μέχρι την έρευνα του FBI για απάτη και διαφθορά, την πτώση του και την 20μηνη φυλάκισή του. 
Η ταινία δε μοιάζει με τις προηγούμενες συνεργασίες των DiCaprio-Scorsese. Αλκοόλ, ξέφρενα party (ακόμα και στο γραφείο), υπερβολές, χιμπατζίδες, γυναίκες, χλιδή και πολλά λεφτά συνθέτουν το σκηνικό. Με μία δόση χιούμορ, βλέπουμε τον Leonardo DiCaprio σε έναν πιο χαλαρό ρόλο (από ό,τι μας επιτρέπει το trailer να καταλάβουμε), έχοντας δίπλα του ως "στήριγμα" τον Matthew McConaughey. Στην ταινία παίζουν ακόμη οι Jonah Hill, Jon Bernthal, Jon Favreau, Kyle Chandler, Jean Dujardin, Shea Whigham και Christine Ebersole. Οι πρώτες εικόνες έχουν αφήσει μία θετική αίσθηση και περιμένουμε ακόμη περισσότερα μέχρι τα τέλη φθινοπώρου οπότε και υπολογίζεται ότι η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες!






*Πηγές: youtube.com, imdb.com

2 σχόλια:

  1. Τελικά, αυτοί οι δύο είναι το χρυσό δίδυμο! Ό,τι κάνουν καταλήγει σε μπλοκμπάστερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι! Έχουν κάνει πολλές επιτυχίες! Και αυτή που είναι κάπως διαφορετική πιστεύω από τις άλλες θα έχει αρκετό ενδιαφέρον!:)

      Διαγραφή