Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

The Hunger Games:Mockingjay-Part 1 (2014)! First Teaser!

Το πρώτο teaser της νέας ταινίας The Hunger Games:Mockingjay (Part 1) είναι εδώ! Με φανερή την απουσία της Jennifer Lawrence, σε κατάλευκο φόντο και με επιβλητικό τόνο της Capitol, προσπαθεί να μας βάλει στο κλίμα που επικρατεί καθώς η επανάσταση αρχίζει να φουντώνει με σύμβολο την Katniss! Οι όροι έχουν ανατραπεί και μία μεγάλη αλλαγή φαίνεται να έρχεται, κάτι που τρομάζει την Capitol, που θέλει να έχει τον έλεγχο και προσπαθεί να το πετύχει με κάθε τρόπο. Η παρουσία του Peeta δίπλα στον πρόεδρο προκαλεί ερωτήματα, ενώ δε μας δίνει και πολλά στοιχεία ακόμα για την υπόθεση που θα ακολουθήσει. Η ταινία βγαίνει στις αμερικανικές αίθουσες τον Νοέμβριο του 2014, με σκηνοθέτη ξανά από το πετυχημένο The Hunger Games: Catching Fire, Francis Lawrence, και αποτελεί ουσιαστικά την αρχή του τέλους, καθώς θα ακολουθήσει άλλη μία ταινία. Φαντάζομαι μέχρι τον Νοέμβριο θα έχουμε ακόμα πολλά να δούμε και να πούμε με τις εικόνες που θα δίνονται στην δημοσιότητα.
Δείτε το teaser: The Hunger Games:Mockingjay-Part 1


*Πηγές: youtube.com, imdb.com

5 σχόλια:

  1. Θα το δω οπωσδήποτε.
    Είχα δει και το πρώτο hunger games και μου είχε αρέσει!
    Φιλιά, καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ θέλω πολύ να το δω γιατί φαντάζομαι ότι θα έχει και σεναριακά αρκετό ενδιαφέρον!
    Αν σου άρεσε το πρώτο να δεις και το δεύτερο Hunger Games:Catching Fire όταν μπορέσεις, θεωρώ ότι ήταν αρκετά καλύτερο από το πρώτο!
    Καλό απόγευμα! Φιλιά!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτό το έργο με έχει καταμπερδέψει αλλά εννοείται θα δώ τη συνέχεια και μου αρέσει όπως το παρουσιάζεις οποτε θα συνεχίσω να του δώσω ευκαιρία φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι το πρώτο μέρος ούτε εμένα με είχε ενθουσιάσει αλλά το δεύτερο το βρήκα πολύ ενδιαφέρον! Ελπίζω και το τρίτο μέρος να είναι εξίσου ενδιαφέρον! Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο! Καλημέρα!:)

      Διαγραφή
  4. Ωραία! Ανυπομονώ για το επόμενο^^Φιλάκια και καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή