Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

The Hunger Games: Mockingjay-Part 1! First Trailer!



Η Jennifer Lawrence μοιάζει να βρίσκεται παντού τις τελευταίες μέρες, καθώς μετά την κυκλοφορία του trailer για την ταινία Serena που πρωταγωνιστεί μαζί με τον Bradley Cooper, σειρά έχει το πολυαναμενόμενο trailer για το τρίτο μέρος των Hunger Games και πρώτο μέρος του τέλους, Hunger Games: Mockingjay-Part 1.
"Δε ζήτησα τίποτα από όλα αυτά, το μόνο που ήθελα ήταν να σώσω την αδερφή μου και τον Peeta.", μας λέει η Katniss στην αρχή του trailer. Τώρα, όμως, αποτελεί πια ένα σύμβολο σε μια επανάσταση που ήδη έχει ξεκινήσει. Ο πόλεμος βρίσκεται προ των πυλών και τίποτα δεν είναι πια το ίδιο. Ο Peeta βρίσκεται πια στο πλευρό της Capitol και απέναντι από την Katniss, καθώς εκείνη προετοιμάζεται μαζί με την στήριξη των φίλων της για τη μεγάλη σύγκρουση.
Επική μουσική, φαντασμαγορικά εφέ και δυναμικό trailer είναι οι πρώτες εικόνες από το πρώτο μέρος του τέλους της τριλογίας. Το Hunger Games: Catching fire μας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις και ελπίζουμε και το τρίτο μέρος να ακολουθήσει την ίδια γραμμή.
Στην ταινία που βγαίνει στο τέλος του 2014 στις κινηματογραφικές αίθουσες πρωταγωνιστούν οι Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Herrelson, Elizabeth Banks, Stanley Tucci, Donald Sutherland, Phillip Seymour Hoffman, Toby Jones και πολλοί ακόμη, ενώ για πρώτη φορά συναντάμε και την Julianne Moore. Η σκηνοθεσία είναι για ακόμη μία φορά του Francis Lawrence.
 
Δείτε το trailer: Hunger Games:Mockingjay-Part 1


*Πηγές: youtube.com, imdb.com


4 σχόλια:

  1. Εννοείται το περιμένω κι αυτό.
    Γενικά είμαι φαν των Hunger Games!
    Φιλιά, καλό μεσημέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ θέλω να το δω, ειδικά μετά το δεύτερο μέρος που το βρήκα πολύ καλύτερο από το πρώτο. Ελπίζω και το τρίτο μέρος να έχει το ίδιο ενδιαφέρον. Φιλιά!:)

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Κι εγώ το ίδιο! Το πρώτο trailer είναι αρκετά εντυπωσιακό κι αν συνεχίσει στο κλίμα από το δεύτερο μέρος θα έχει πολύ ενδιαφέρον.:)

      Διαγραφή