Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Mirror Mirror on the wall! (Γεμάτη Χιονάτη η φετινή χρονιά)

Δείτε το trailer: Mirror Mirror
Δείτε το trailer: Snow White and the Huntsman


                             


Όχι μία...αλλά δύο ταινίες με θέμα τη Χιονάτη θα δούμε φέτος (μετά την περσινή Κοκκινοσκουφίτσα)! 
Η πρώτη, που βγαίνει στις αίθουσες στις 30 Μαρτίου,  είναι μία κωμική, ανάλαφρη προσέγγιση της ιστορίας, που απέχει φυσικά από το γνωστό παραμύθι. Το ρόλο της Χιονάτης παίζει η Lily Collins ("The Blind Side"), ενώ στο ρόλο της Κακιάς Μητριάς βλέπουμε την Julia Roberts! Η αισθητική της ταινίας φαίνεται ήδη από το trailer και η αλήθεια είναι ότι δεν ενθουσιάζει.
Η δεύτερη, που θα προβάλλεται από την 1η Ιουνίου, είναι μία πιο σκοτεινή, περισσότερο δράσης ταινία, και αυτή μακριά από την αρχική ιστορία. H Kristen Stewart στο ρόλο της Χιονάτης σίγουρα δεν θα αποτελεί μία συμβατική πριγκίπισσα. Στο ρόλο της Κακιάς Μητριάς συναντάμε μία ακόμη μεγάλη ηθοποιό, την Charlize Theron!

Ήδη από τη διανομή των ρόλων και τα πρώτα trailer, φαίνεται την παράσταση να κλέβουν οι κακές βασίλισσες, και όχι άδικα! Βέβαια, πάντα με προβλημάτιζε γιατί ηθοποιοί με μεγάλη καριέρα να διαλέγουν τέτοιους ρόλους. (ίσως για να αποφορτίζονται, αλλά και πάλι...) Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σας?

*Πηγές: imdb.com, youtube.com

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρααααα...να σου πω αν δεν υπάρχει καμιά άλλη αξιόλογη ταινία που να παίζεται και αν πρέπει να δω κάποια από αυτές τις δύο ταινίες μάλλον θα επέλεγα τη πρώτη, την ανάλαφρη...δεν υπάρχει λόγος να δω το σκοτεινό γιατί από σκοτάδι και μαυρίλα άλλο τίποτα τώρα πια!!!χαχαχα...φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή