Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

The vow! (2012) (με αφορμή την ημέρα)


Υπόθεση: Ο Leo (Channing Tatum) και η Paige (Rachel McAdams) είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που σφραγίζει τον έρωτά του με τους δεσμούς του γάμου. Όμως, η ευτυχία τους δε θα κρατήσει πολύ, αφού μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, η Paige χάνει την μνήμη της. Ο Leo δεν την αφήνει από κοντά του και κάνει τα πάντα για να ξανακερδίσει τον έρωτά της.



Μία ταινία ρομαντική, που καταφέρνει να ισορροπήσει ανάμεσα στο κωμικό και το δραματικό. Σίγουρα την υπόθεση την έχουμε ξανασυναντήσει και σε άλλες ταινίες, ενώ τα κινηματογραφικά κλισέ δεν λείπουν. Παρόλα αυτά, η ταινία καταφέρνει να γοητεύσει κατά κάποιο τρόπο, να διασκεδάσει και να συγκινήσει σε κάποια σημεία. Η Rachel McAdams φαίνεται να γνωρίζει καλά το είδος και για άλλη μία φορά κερδίζει τις εντυπώσεις. Ο Channing Tatum, αν και νέος ακόμα στους μεγάλους ρόλους, αρχίζει να βρίσκει τη χημεία και το δρόμο του. Ίσως η καλύτερη πρόταση για τη σημερινή ημέρα από τις ταινίες που προβάλλονται στις αίθουσες.

Δείτε το trailer:  The vow

*Πηγές: youtube.com

5 σχόλια:

  1. Πολύ καλή σε βρίσκω με την ταινία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, έχεις δίκιο! αλήθεια είναι πως ανέφερα επιδερμικά κάποια αδύναμα σημεία της ταινίας και άλλα καθόλου. Σίγουρα η ταινία δεν έχει να προσφέρει κάτι νέο ή κάτι παραπάνω, ούτε διαφέρει από πολλές του είδους που βγαίνουν κάθε χρόνο. Απλά σκέφτηκα λόγω της ημέρας να προτείνω την πιο ανάλαφρη ταινία, που να είναι και στο πνεύμα, από αυτές που προβάλλονται. Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου, βοηθά να ακούς τη γνώμη των άλλων για να προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερος.

      Διαγραφή
    2. Και να σου άρεσε πολύ, no prob.

      Διαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι ότι λιώνω για τέτοιες χαζορομαντικες κωμωδίες γι' αυτό και θα την δώ. Άλλωστε με την Rachel McAdams έχουμε μεγάλη προιστορία! Το μόνο που είμαι περίεργη να διαπιστώσω είναι το κατά πόσο μοιάζει με το 50 first dates

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ως θέμα ναι μοιάζει αρκετά, αλλά η υπόθεση και η αισθητική είναι τελείως διαφορετική!;)

      Διαγραφή