Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Seeking a friend for the end of the world!First trailer!

Δείτε το trailer: imdb



Πώς θα αντιδρούσατε αν γνωρίζατε ότι ένας μετεωρίτης θα πέσει στη Γη σε τρεις εβδομάδες? Πώς θα αντιδρούσε ο υπόλοιπος κόσμος?

Άλλη μία ιστορία καταστροφής, ναι. Αυτή τη φορά από την κωμική της πλευρά (αν και οξύμωρο). Ίσως ταιριάζει καλύτερα ο χαρακτηρισμός γλυκόπικρη πλευρά. Ένας μεσήλικας (Steve Carell) προσπαθεί να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία μέσα στο χάος που επικρατεί τις μέρες που απομένουν, μετά το χωρισμό με τη γυναίκα του. Όμως, η κάπως εκκεντρική γειτόνισσά του (Keira Knightley) μπαίνει σαν χείμαρρος στη ζωή του. Αποφασίζουν να ταξιδέψουν μαζί για να βρουν τον παιδικό του έρωτα, πριν είναι πολύ αργά... Πόσα μπορούν να συμβούν μέσα σε τρεις εβδομάδες? 
Ο Steve Carell δεν ξεφεύγει από τους γνωστούς του ρόλους, ενώ η Keira Knightley ανάμεσα σε μεγάλους δραματικούς ρόλους εποχής (A Dangerous Method, Anna Karenina) κάνει ένα πέρασμα από την (σχεδόν) κωμωδία. Η χημεία των δύο πρωταγωνιστών είναι αρχικά αταίριαστη, αλλά ίσως γι' αυτό μπορεί να μας εκπλήξει.  Θα το μάθουμε στις 22 Ιουνίου, με το άνοιγμα της ταινίας στις αίθουσες.


*Πηγές: imdb.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου