Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

To the Arctic!!! Μαγικές εικόνες!

Δείτε το trailer: To the Arctic 3D



Νομίζω ότι μετά τις ταινίες "Earth" (2007) και "Oceans" (2009) τα ντοκιμαντέρ έχουν ανεβάσει πολύ τον πήχη σε οπτικό επίπεδο. Η μικρού μήκους ταινία "To the Arctic" το επιβεβαιώνει αυτό, αφού οι εικόνες είναι μαγικές ήδη από το trailer. Η ταινία βγαίνει στις αίθουσες στις 20 Απριλίου, με την υπέροχη φωνή της Meryl Streep στην αφήγηση! Η αλήθεια είναι ότι με θλίβει που κάποια πράγματα που παλαιότερα τα θεωρούσαμε φυσικά πλέον τα παρατηρούμε ως αξιοθέατα ή κινδυνεύουν να εκλείψουν. Παρόλα αυτά, είναι πάντα συγκλονιστικό όταν η κάμερα μπορεί να απαθανατίσει τη μαγεία της φύσης και της ζωής στην απλότητά της! Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι σε αυτόν τον πλανήτη δεν είμαστε μόνοι μας...



*Πηγές: imdb.com

4 σχόλια:

  1. Kαλησπερούδια! μ'αρέσουν πάρα πολύ τα ντοκιμαντερ και το συγκεκριμένο πρέπει να είναι πολύ καλό! όπως ακριβώς το είπες: μαγικές εικόνες! φιλάκια πολλά, καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα!!!Όταν τέτοιες εικόνες γίνονται σπάνιες είναι ακόμα μεγαλύτερη η χαρά να τις βλέπουμε!Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε κι ελπίζω να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας!Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα θα συμφωνήσω απόλυτα στο 'οτι είναι συγκλονιστικό όταν η κάμερα μπορεί να απαθανατίσει τη μαγεία της φύσης πραγματικά...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε αυτόν τον πλανήτη ευτυχώς δεν είμαστε μόνοι μας αλλά δυστυχώς το ξεχνάμε!Χαίρομαι που σου αρέσει!!!Καλό βράδυ!!!:)

      Διαγραφή