Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

One for the money! (2012)

Δείτε το trailer: One for the money



Υπόθεση: Η άνεργη Stephanie Plum ζητά βοήθεια από τον ξάδερφό της, ο οποίος την προσλαμβάνει ως κυνηγό επικηρυγμένων. Έχοντας ανάγκη τα λεφτά  αναλαμβάνει την πιο σημαντική υπόθεση που τυχαίνει να είναι ο πρώτος της έρωτας και το μεγάλο της απωθημένο! Υπόσχεται να κάνει τα... πάντα για να τον πιάσει!


Η Katherine Heigl επιστρέφει με μία ακόμα ρομαντική κομεντί και σίγουρα όχι την καλύτερή της! Η σκηνοθέτης του "Grey's Anatomy" και "The Last Song", Julie Anne Robinson, φαίνεται ότι δεν ξεχνά τους παλιούς της συνεργάτες, αφού στην ταινία συμμετέχει και ο γνώριμος από το "Grey's Anatomy", Daniel Sunjata. Η ταινία θυμίζει αρκετά το "The Bounty Hunter". Αρκετά προβλέψιμη, αρκετά "αμερικανική"  με αισθητική που θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη! Είναι βασισμένη στο βιβλίο της Janet Evanovich, το οποίο εκδόθηκε το 1994. Η ταινία νομίζω ότι ακροβατεί ανάμεσα στην αισθητική των αρχών της δεκαετίας του '90 και τη ματιά του 2012. Ίσως αν επικρατούσε κάποια από τις δύο το αποτέλεσμα να ήταν καλύτερο, ή τουλάχιστον πιο ξεκάθαρο. Θεωρώ ότι η Katherine Heigl, μιας και διαθέτει τα προσόντα, πρέπει να βρει κάποια ισορροπία στις επιλογές της, αφού τα τελευταία χρόνια μοιάζουν με καρδιογράφημα. Η ταινία "One for the money" δεν είναι η χειρότερη της χρονιάς, αλλά δεν είναι κι από αυτές που μένουν χαραγμένες στη μνήμη.


 *Πηγές: imdb.com, youtube.com

2 σχόλια:

  1. Αρκετά συμπαθητική με βάση το τρέιλερ αλλά δεν συγκρίνεται με το αξεπέραστο The Ugly Truth! Η ξανθιά φιλενάδα έχει σίγουρα ταλέντο αλλά και ανάγκη από $$$ όπως η πρωταγωνίστρια, γι' αυτό και κάνει τέτοιες ταινίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!Αν θέλει διάρκεια και κύρος όμως θα πρέπει να κάνει προσεκτικές κινήσεις.

      Διαγραφή