Τρίτη 3 Απριλίου 2012

To Rome with love! (Trailer)

Δείτε το trailer: To Rome with love


Η νέα ταινία του Woody Allen είναι εδώ με το πρώτο επίσημο trailer να κάνει την εμφάνισή του! Ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής, μετά την μεγάλη επιτυχία του "Midnight in Paris" επιστρέφει στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ρώμη! Από την ταινία δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά ο Roberto Benigni! Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης ο Alec Baldwin ("30 rock"), ο "διαδυκτιακός" Jesse Eisenberg ("The Social Network"), η Penelope Cruz ("Nine") και η Ellen Page ("Inception")! Ας ελπίσουμε να ανταποκριθεί στην επιτυχία της προηγούμενης ταινίας!




*Πηγές: youtube.com

4 σχόλια:

  1. Από ό,τι φαίνεται,ο Woody Allen ξεκίνησε ευρωπαϊκή περιοδεία! Ομολογώ πως δεν είμαι μεγάλος fan του Allen. Μετά το Παρίσι (στο οποίο μας ταξίδεψε υπέροχα), έρχεται η σειρά της Ρώμης. Λόγοι για να δω την ταινία:
    - η Ρώμη (το προφανές)
    - η Penelope Cruz
    - η Ellen Page (ναι μου αρέσει. όχι περισσότερο από την Emma, αλλά μου αρέσει)
    Για να δούμε το νέο εγχείρημά του σε μια από τις αγαπημένες πόλεις της μεγάλης οθόνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα!Όντως περιοδεία!Με τις πρόσφατες επιλογές της αρχίζει να μου αρέσει κι εμένα η Ellen Page, αλλά έχει ακόμα μέχρι την Emma!χα!Έχεις δίκιο, η Ρώμη είναι αγαπημένη κινηματογραφική πόλη, γεγονός που ανεβάζει τον πήχη και τις απαιτήσεις!Για να δούμε!

      Διαγραφή
  2. woody Allen συν Roberto Benigni.....στη ίδια ταινία;;;; αυτό θα πρέπει να το δω!!!!πραγματικάαα..καλημέρααα..φιλια πολλααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλίμονο!χα!Πιστεύω θα έχει πολύ ενδιαφέρον η ματιά του για την ιταλική πρωτεύουσα!Φιλιάαα!!!

      Διαγραφή