Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

2 Χρόνια Cinemagnifique!!!


Δύο χρόνια Cinemagnifique συμπληρώνονται σήμερα! Σαν ψέματα μου φαίνεται! Δύο χρόνια μετά και είμαστε ακόμα εδώ, με την ίδια αγάπη για το σινεμά, την ίδια όρεξη, περισσότερες γνώσεις, ταινίες και μουσικές, προσπαθώντας πάντα να βελτιωνόμαστε! Σας ευχαριστούμε πολύ για την ανταπόκριση, τα σχόλια, τις ιδέες και τις παρατηρήσεις σας, που μας βοηθούν να γινόμαστε καλύτεροι! Μέσα από το σινεμά μπορούμε να ταξιδέψουμε, να διασκεδάσουμε, να συγκινηθούμε, να ονειρευτούμε, να εμπνευστούμε, να χαμογελάσουμε...
Ένα ακόμη ευχαριστώ για τη στήριξή της στη φίλη Κρουέλα, που από φέτος θα μοιράζεται τους σχολιασμούς και τις σκέψεις της, με το δικό της ιδιαίτερο τρόπο!
Ευχαριστώ όλους εκείνους που στήριξαν αυτή την προσπάθεια όταν ακόμη ήταν μία ιδέα, και φυσικά όλους όσους επισκέπτονται τη σελίδα και την κάνουν πραγματικότητα!
Με ευχές για μία καλή χρονιά, γεμάτη ωραίες στιγμές και χαμόγελα... παίρνουμε pop corn και συνεχίζουμε! ;-)

14 σχόλια:

  1. Χρόνια σας πολλά παιδιά! Και να αγαπάτε συνέχεια τον κινηματογράφο. Κι όπως έλεγε κι ένας αγαπητός σχολιαστής, να πηγαίνετε πάντα σινεμά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστούμε πολύ!!! Να 'σαι καλά! Και σε σένα ό,τι καλύτερο! Καλή χρονιά!:)

      Διαγραφή
  2. Χιλιόχρονο το όμορφο μπλογκοσπιτάκι σας κορίτσια!
    Εύχομαι να μας κρατάτε συντροφιά με τις πάντα ενδιαφέρουσες προτάσεις σας, για πολλά χρόνια ακόμη!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!!! Κι εσύ ό.τι ποθείς και να μας δίνετε υπέροχες γευστικές ιδέες! Φιλιά!:)

      Διαγραφή
  3. 5 στα 5 βαθμολογία.. καλή επιτυχία και για το 2014!!! χρόνια πολλα στο μπλογκ ... χρόνια πολλα στην μπλόγγερ... χρονια πολλα κι ευτυχες το 2014!! ό,τι καλύτερο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά λόγια!!! Ό,τι καλύτερο το 2014 και σε σένα!:)

      Διαγραφή
  4. Εύχομαι πολλά πολλά ακόμη χρόνια δημιουργίας για το μπλογκοσπιτάκι σου! Αλλά και για σένα ό,τι καλύτερο! Το 2014 να είναι μια χρονιά μαγική!!!
    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!!! Να 'σαι καλά! Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές! Καλή χρονιά με υγεία αγάπη και χαμόγελο! Και σε σένα ό,τι καλύτερο και μία "γευστική" χρονιά!:)

      Διαγραφή
  5. Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά και πολύ Σινεμά!Καλώς σε βρήκα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ! Καλή χρονιά και σε σένα κι ευτυχισμένο το 2014!:)

      Διαγραφή
  6. Χρόνια Πολλά στο μπλοκ σου...μόνο χαρές και ωραίες στιγμές να σου δίνει...να συνεχίσεις με την ίδια αγάπη κ όρεξη .. Καλές δουλειές με την Κρουέλα.. Καλή χρονιά με υγεία κ αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πολύ!!! Να 'σαι καλά! κι εσύ ό,τι ποθείς και τα καλύτερα εύχομαι! Καλή χρονιά κι ευτυχισμένο το 2014!:)

      Διαγραφή