Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Skyfall: Ο James Bond και η Adele!

Δείτε το trailer: Skyfall

Ο Jame Bond κλείνει φέτος 50 χρόνια και γιορτάζει τις 23 ταινίες του!
Στην τελευταία ταινία, Skyfall, ο Bond, James Bond, βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς μετά από ένα λάθος, η πίστη του στην M  δοκιμάζεται! Η δράση ξεκινά για την επιβίωση και για την αποκατάσταση της αλήθειας, όποιο κι αν είναι το κόστος για εκείνον.
Ο Daniel Craig φορά για τρίτη φορά το κοστούμι του πράκτορα 007, κάτω από τη σκηνοθετική ματιά του Sam Mendes. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ακόμη οι: Ralph Fiennes, Javier Bardem (κατάξανθος!), Judi Dench, Helen McCrory, Ben Whishaw, Naomie Harris, Berenice Marlohe, Rory Kinnear, Albert Finney, ενώ στην ταινία συμμετέχει και η Ελληνίδα Tonia Sotiropoulou.
Και μετά τις φήμες που ακούγονταν εδώ και πολύ καιρό, πριν λίγες ώρες, η ίδια η Adele, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο twitter της, επιβεβαίωσε τελικά ότι θα είναι εκείνη η "φωνή" του νέου James Bond, καθώς θα ερμηνεύσει το soundtrack της ταινίας! Δημιουργοί είναι η ίδια η Adele Adkins και ο Paul Epworth!
Η ταινία θα βγει στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Νοεμβρίου, ενώ το soundtrack θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου!



 *Πηγές: imdb.com

6 σχόλια:

  1. καλό μήνα με ότι επιθυμείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!! Ευχαριστώ για την ενημέρωση!!!Αν και δε μ'αρέσει ο ντάνιελ....θα το δω!!! και με Αdele?????μπράβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε εγώ τρελαίνομαι για τον Daniel Craig, αλλά νομίζω ότι αυτή θα είναι ενδιαφέρουσα ταινία. Όσο για την Adele, τι να πω!!! Είναι το κρυφό "όπλο" του James φέτος!:)

      Διαγραφή
  3. Εχουμε καιρό να ακούσουμε ωραίο τραγούδι απο James Bond πάντως....Μακάρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το λίγο που άκουσα νομίζω ότι θα είναι πολύ καλό. Θυμίζει κάτι από το κλασικό τραγούδι του James Bond. Για να δούμε!:)

      Διαγραφή