Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Parker! Trailer: Ο "άγριος" Jason Statham και η Jennifer Lopez!

Δείτε το trailer: Parker


Ο Parker (Jason Statham) είναι ένας αυστηρός επαγγελματίας κλέφτης, και το ξεκαθαρίζει! Δεν κλέβει από όσους δεν έχουν και δεν κάνει κακό σε όσους δε το αξίζουν! Όταν, όμως, η ομάδα του τον προδώσει μετά από μία ληστεία, θα επιστρέψει αγριεμένος για εκδίκηση! Στο σχέδιό του πολύτιμη σύμμαχος θα είναι η γοητευτική Leslie (Jennifer Lopez)!

Ο σκηνοθέτης των ταινιών "The Devil's advocate", "Ray", "Proof of life", "Against all odds" και "An officer and a gentleman", Taylor Hackford, επιστρέφει με δράση! Και, καθόλου τυχαία, επιλέγει για πρωταγωνιστή τον παλιό γνώριμο στο είδος, Jason Statham ("The Transporter", "Crank", "Lock, stock and two smoking barrels", "Revolver")!
Έγκλημα, δράση, σφαίρες... τι λείπει; Έρωτας! Και πως θα μπορούσε να λείπει μία γυναικεία φιγούρα; Έτσι, στην ιστορία μπαίνει η "άθελά" της γοητευτική, Jennifer Lopez.
Συμμετέχουν ακόμα οι: Michael Chiklis, Nick Nolte, Sala Baker, Clifton Collins Jr.,  Daniel Bernhardt, Wendell Pierce.
Η αλήθεια είναι ότι η ταινία σεναριακά δε φαίνεται να έχει ιδιαίτερη πρωτοτυπία, αλλά μπορεί να είναι μία από τις ευχάριστες ταινίες δράσης! Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 24 Ιανουαρίου.


 *Πηγές: youtube.com, imdb.com

2 σχόλια:

  1. Σίγουρα θα διαθέτει μπόλικη δράση η ταινία!
    Παίζουν και καλοί ηθοποιοί βλέπω!
    Πιστεύω θα βλέπεται ευχάριστα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ το ίδιο πιστεύω!!!Και ο σκηνοθέτης έχει δείξει πολλά καλά δείγματα! Για να δούμε!!!:):)

      Διαγραφή