Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Before Midnight! Το πρώτο trailer είναι εδώ με τη... φωνή της Χαρούλας Αλεξίου!



Το πρώτο trailer του τρίτου μέρους των ταινιών "Before Sunrise" (1995) και "Before Sunset" (2004) είναι επιτέλους εδώ! Μετά τη Βενετία και το Παρίσι, σειρά έχει η Ελλάδα, όπου και η ταινία γυρίστηκε και συγκεκριμένα στη Μεσσηνία το περασμένο καλοκαίρι! Εκεί συναντάμε ξανά το ζευγάρι (Ethan Hawke, Julie Delpy), εννέα χρόνια μετά την τελευταία ταινία και σχεδόν είκοσι από την πρώτη! Ευτυχισμένοι έρχονται για διακοπές...οικογενειακώς! Μία γνώριμη, από τις προηγούμενες ταινίες, "ξενάγηση" με τις συζητήσεις και τις βόλτες ξεκινά λοιπόν! Αυτή τη φορά με φόντο το ελληνικό γαλάζιο και υπό τους ήχους της Χαρούλας Αλεξίου!!! Ένα trailer ρομαντικό, με άρωμα Ελλάδας και καλοκαιριού! Περιμένουμε λοιπόν την ταινία να βγει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 13 Ιουνίου 2013!
Δείτε το trailer: Before Midnight First Trailer


*Πηγές: youtube.com

12 σχόλια:

  1. Το συγκεκριμμένο τραγούδι της Χαρούλας είναι από τα πολύ αγαπημένα μου!
    Ενδιαφέρον το trailer!
    Αναμένουμε λοιπόν!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμένα είναι από τα αγαπημένα μου! Και ήταν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη η επιλογή του! Για να δούμε!:)

      Διαγραφή
  2. Τι ωραία!!Είχα δει τα άλλα δύο και δεν το ήξερα ότι βγήκε τρίτη ταινία και μάλιστα γυρισμένη στην Ελλάδα! Ανυπομονώ!! Καλό σαββατοκύριακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι το τρίτο και πιθανότατα τελευταίο μέρος της σειράς των ταινιών και ήταν πολύ ωραίο που επιλέχθηκε η Ελλάδα, και μάλιστα ένας τόπος όχι τόσο "αναμενόμενος" και "τουριστικός" όπως έχουμε συνηθίσει σε άλλες ταινίες! Θα έχει ενδιαφέρον!:)

      Διαγραφή
  3. ωραία.. για να δούμε και την ταινία!!! ... ωραία μέρα θα πρωτοπροβληθεί!!! θα την θυμάμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι ωραία να γυρίζονται ταινίες που προβάλλουν τα πανέμορφα ελληνικά τοπία! Ειδικά αν δεν είναι οι κλασικοί τουριστικοί προορισμοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα και πάλι,Marion,!Εχθές σε αυτήν σου την ανάρτηση είχα αφήσει ένα "μακροσκελές σχόλιο"...και θα ήθελα να σε ρωτήσω αν το έλαβες,ή αν δεν έφτασε ποτέ λόγω κάποιου προβλήματος.Σ ευχαριστώ εκ των προτέρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Ναι το έλαβα το σχόλιό σου, μόνο που ήταν σε αυτή την ανάρτηση http://cinemagnifique.blogspot.gr/2012/08/before-sunrise.html (με το αντίστοιχο θέμα) και σε ευχαριστώ ξανά για το σχόλιο και τις προτάσεις σου!!!:)

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος7/4/13 22:39

    θέλω κολασμένα να τη δω...οι προηγουμενες ταινιες μ αρεσαν παρα πολυ...και ειμαι σιγουρη πως θα μ αρεσει κ αυτη αν κρινω απο το trailer!!!!( γυριστηκε κ στην Ελλαδαρα μας)και μακαρι να μην ειναι η τελευταια....καλο θα ήτο να τους δουμε σε ολα τα σταδια της ζωης τους ...γτ οχι ...και η τελευταια να ειναι με τα εγγονια τους!!!(μην γελας-δεν αστειευομαι)!!!!ειναι μια λιτη- γλυκια - ρομαντικη ιστορια χωρις υπερβολες(που αλλοι μισουν κ αλλοι αγαπανε) και μαλιστα σε ορισμενα σημεια ειχα ταυτιστει...ειδικα στην πρωτη ταινια αυτα που ελεγε Julie Delpy για το αεροπλανο...σαν να με ακουγα!!!!αχαχαχααχαχα:0)αυτα ...τα λεμε φιλακι<3
    olive

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα! Και εμένα θα μου άρεσε η ιδέα της συνάντησης και αργότερα. Δεν ξέρω αν θα γίνει καθώς δήλωσαν πως θα είναι η τελευταία! Ποτέ δεν ξέρεις! Για να δούμε! Είναι όπως τα λές μία ταινία χωρίς υπερβολές που βασίζεται στο λόγο! Και με φόντο αυτή τη φορά Ελληνικό! Σε ευχαριστώ για το σχόλιό του! Φιλιά!!!!:)

      Διαγραφή
  8. Αν και δεν έχω δει τις δυο προηγούμενες, μου φαίνεται μια πολύ γλυκιά και ανθρώπινη ταινία! Φυσικά γυρισμένη στην όμορφη Μεσσηνία, στην Πύλο και το ξενοδοχείο Costa Navarino, πιο συγκεκριμένα. Τυχαίο που πήγαν να την γυρίσουν στο αντικειμενικά καλύτερο ξενοδοχείο της Ελλάδας; Δε νομίζω...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή