Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

A Long Way Down! Trailer


Παραμονή πρωτοχρονιάς και τέσσερεις άγνωστοι άνθρωποι μεταξύ τους συναντιούνται στην ταράτσα ενός κτηρίου, λίγο πριν κάνουν το βήμα προς το κενό. Συναντιούνται σε μία δύσκολη περίοδο για τον καθένα τους. Στη στιγμή απελπισίας τους, θα βρουν απρόσμενα ο ένας τον άλλο και θα δημιουργήσουν μία ιδιαίτερη σχέση, συμπληρώνοντας τα κομμάτια τους και βρίσκοντας ξανά την αισιοδοξία, τη χαρά, την αγάπη και την επιθυμία να περάσουν από την πτώση στην άνοδο.
Μία νέα ταινία βασισμένη στο βιβλίο του Nick Hornby ("An Education", "About a boy", "High Fidelity") και σκηνοθεσία του Pascal Chaumeil ("L' arnacoeur", "Leon"). Πρωταγωνιστούν οι Pierce Brosnan, Toni Collette, Aaron Paul, Imogen Poots. Η ταινία θα βγει στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάρτιο του 2014.
Δείτε το trailer: A Long Way Down - Trailer


 *Πηγές: youtube.com

8 σχόλια:

  1. Χμμ ρομαντικό φαίνεται...δεν είναι αδυναμία μου αλλά αν είναι καλογυρισμένο θα το δω! Σε ευχαριστούμε για το post! Kisses^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα είναι καλογυρισμένο και θα έχει το ίδιο ενδιαφέρον όσο και το trailer!:)

      Διαγραφή
  2. Σίγουρα αφήνει ένα αισιόδοξο μήνυμα ζωής...που το χρειαζόμαστε.

    Καλό απόγευμα!
    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι... Πιστεύω ότι θα αφήνει μία γλυκιά γεύση!:)

      Διαγραφή
  3. Η ταινία, about a boy, είναι από τις πιο αγαπημένες μου. Η νέα ταινία, a logn way down, παρότι αρχικά δείχνει καταθληπτική, θα πρέπει τελικα να δίνει αισιόδοξα μηνύματα. Αναμονή ως τον Μάρτιο.
    Καλό απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δημιουργός έχει δείξει πολλά καλά δείγματα, όποτε και οι προσδοκίες για αυτή την ταινία είναι αρκετές! Προσπαθεί να συνδυάσει τα δύό είδη (δράμα-κωμωδία). Ελπίζω και το αποτέλεσμα να είναι εξίσου καλό!:)

      Διαγραφή
  4. Το στόρυ της ταινίας ακούγεται πολύ ενδιαφέρον.
    Θα την περιμένουμε την ταινία!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμένα μου κίνησε το ενδιαφέρον! Έχει όλες τις προδιαγραφές να προσπαθήσει να "πει" κάτι καινούργιο η ταινία, αν δεν πέσει στην παγίδα του κλισέ.:)

      Διαγραφή