Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Labor Day! First Trailer! Η Kate Winslet ερωτεύεται τον απαγωγέα της.

Δείτε το trailer: Labor Day First Trailer
Υπόθεση: Η Adele είναι μία διαζευμένη γυναίκα, με συμπτώματα κατάθλιψης, που μεγαλώνει μόνη της το παιδί της, τον Henry. Μία μέρα που ψωνίζει με το γιο της, ένας τραυματισμένος άντρας, ο Frank, τους ζητάει τη βοήθειά τους, με εκφοβισμό. Αναγκάζονται να του προσφέρουν καταφύγιο στο σπίτι τους και ο εκφοβισμός μετατρέπεται σε ομηρία. Κατά τη διάρκεια της, όμως, οι τρεις τους έρχονται πιο κοντά και οι συνθήκες αλλάζουν. Θα βρει ο καθένας αυτό που ζητά; Θα καταφέρουν να ξεφύγουν από το παρελθόν;

Η Kate Winslet επιστρέφει και πρωταγωνιστεί μαζί με τον Josh Brolin σε ένα έργο του Jason Reitman (Up in the air, Juno), βασισμένο στο βιβλίο της Joyce Maynard.
Μπορούν μέσα από μία κατάσταση ομηρίας να υπάρξουν συναισθήματα αγάπης; Σε μία ταινία λίγο πιο "σκοτεινή" από τις προηγούμενες του σκηνοθέτη, παρακολουθούμε τη ζωή της Adele, μιας γυναίκας που μεγαλώνει μόνη της τον έφηβο γιο της και ταυτόχρονα παλεύει με συμπτώματα κατάθλιψης. Όλα αλλάζουν όταν στη ζωή τους μπαίνει ο Frank, ένας τραυματίας φυγάς που τον κυνηγά η αστυνομία. Κατά την διάρκεια της "συγκατοίκησής" τους, η Adele με τον Frank θα έρθουν πιο κοντά και η σχέση τους θα αλλάξει, όταν ο ένας μαθαίνει για τον άλλο. Δύο άνθρωποι, που, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, δε μπορούν να "βγουν" στον κόσμο, βρίσκουν αυτό που τους λείπει στο δικό τους "κόσμο". Προσπαθούν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο, θα καταφέρουν όμως να ξεφύγουν από ό,τι τους κυνηγά;
Η ταινία δέχθηκε αρκετές καλές κριτικές από τις πρώτες εικόνες της, ενώ δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε και το όνομα της Kate Winslet ανάμεσα στις υποψηφιότητες για τα φετινά Oscar.
Το καστ συμπληρώνουν οι Dylan Minnette, Tobey Maguire, Clark Gregg, James Van Der Beek. Η ταινία προβλέπεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2014.

*Πηγές: imdb.com

4 σχόλια:

  1. Ενδιαφέρουσα ταινία! Μπαίνει στα υπόψη! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε! Κι εγώ πιστεύω ότι θα έχει ενδιαφέρον!:)

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα μετά από καιρό!
    Φαίνεται ενδιαφέρουσα η ταινία και η Winslet μ'αρέσει σχεδόν σε όλες τιης τις ταινίες!
    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Κι εγώ νομίζω ότι θα είναι μία καλή ταινια, έχει όλες τις προδιαγραφές. Και μένα μου αρέσει πολύ η Kate Winslet.
      Ευχαριστώ πολύ! Καλή συνέχεια και σε σένα!:)

      Διαγραφή