Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Maleficent! First Trailer! Η Angelina Jolie επιστρέφει ως κακιά μάγισσα!

Δείτε το trailer: Maleficent
Μετά την Χιονάτη και την Κοκκινοσκουφίτσα, ήρθε και η ώρα της... Ωραίας Κοιμωμένης! Άλλο ένα κλασικό παραμύθι της Disney "πειράζεται" και μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη.
Αυτή τη φορά παρακολουθούμε την ιστορία από την πλευρά της κακιάς μάγισσας Maleficent, η οποία μεγάλωσε σε ένα όμορφο και ήρεμο δάσος. Μία εισβολή όμως την κάνει να χάσει όσα αγαπούσε και σκληραίνει την καρδιά της. Ο χρόνος περνά αλλά η εκδίκηση μένει στο μυαλό της. Έτσι αποφασίζει να ρίξει μία βαριά κατάρα στην κόρη του βασιλιά που έκανε την εισβολή. Θα μπορέσει η νεαρή πριγκίπισσα να... ξυπνήσει στην Maleficent την ευαίσθητη πλευρά της;
Το ρόλο της κακιάς Maleficent υποδύεται η εντυπωσιακή Angelina Jolie, ενώ τη σκηνοθεσία κάνει ο Robert Stromberg, γεγονός που ανεβάζει τις προσδοκίες μας τουλάχιστον για τα ειδικά εφέ, καθώς έχει επιμεληθεί ταινίες όπως Avatar, Life of Pi, Alice in Wonderland, Pirates of the Caribbean: At world's end, The golden compass, There will be blood και πολλές ακόμη ταινίες. Στην ταινία συμμετέχουν οι Elle Fanning, Miranda Richardson, Juno Temple, Sharlto Copley, Breton Thwaites, Peter Capaldi, Imelda Staunton, Sam Riley, Kenneth Cranham, Jamie Sives, Lesley Manville.
Η ταινία αναμένεται την άνοιξη του 2014 και οι πρώτες εικόνες μόλις κυκλοφόρησαν!

*Πηγές: imdb.com

4 σχόλια:

  1. Πιστεύω πως η Τζολί θα είναι καταπληκτική σ' αυτόν τον ρόλο!
    Θα ήθελα να την δω την ταινία!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ πιστεύω ότι θα έχει ενδιαφέρον! Καλό απόγευμα!:)

      Διαγραφή
  2. Νομίζω ο ρόλος θα της πηγαίνει γάντι! Θα τη δω!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για να δούμε... οι πολύ όμορφες.. κάνουν τέλεια τις κακές!!... γεια και χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή