Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Fifty Shades of Grey! First Trailer!


Ένα από τα μεγαλύτερα best seller των τελευταίων χρόνων κι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και αμφιλεγόμενα βιβλία της E.L. James αποκτά κι επίσημα εικόνα στην μεγάλη οθόνη. Οι πρώτες εικόνες από τις Πενήντα αποχρώσεις του Γκρι δόθηκαν στη δημοσιότητα και συζητήθηκαν. Με αρκετές ενστάσεις για την επιλογή των πρωταγωνιστών και με αρκετή "καχυποψία" για το τελικό αποτέλεσμα της ταινίας, το πρώτο τρέιλερ προσπαθεί να βάλει τους θεατές στον κόσμο του Christian Grey, με τη μουσική υπόκρουση από το Crazy in love της Beyonce, και να κρατήσει το πνεύμα του βιβλίου για όσους το έχουν διαβάσει. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Dakota Johnson και Jamie Dornan ενώ η σκηνοθεσία είναι της Sam Taylor-Johnson. Σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλες εικόνες με την Anastasia Steele και τον Christian Grey, και αν και η φήμη της ταινίας μοιάζει να υπερισχύει του αποτελέσματος, το μάρκετινγκ της ταινίας φαίνεται να μην αφήνει τίποτα τυχαίο, καθώς η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου 2015!

Δείτε το trailer: Fifty Shades of Grey First Trailer


*Πηγές: youtube.com


2 σχόλια:

  1. Εγώ έχω διαβάσει το βιβλίο,(το πρώτο μέρος) και για να είμαι ειλικρινής το βρήκα πολύ κουραστικό και επαναλαμβανόμενο...δηλαδή ήθελε τόσο πολύ να σου μεταφέρει το ερωτικό στοιχείο που στο τέλος κατάφερνε το ακριβώς αντίθετο. Άσε που μάντευα την εξέλιξη της υπόθεσης κάτι που για μένα δείχνει ότι απέτυχε και για αυτό και δεν πήρα και τη συνέχεια.
    Η ταινία όμως είναι άλλο θέμα.Είμαι πολύ περίεργη να δω πως θα είναι. Μπορεί τελικά να βγει ενδιαφέρουσα, ποιος ξέρει?
    Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση και ως το 2015 θα την ξανά κουτσομπολέψουμε τη ταινία!
    Καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω μαζί σου! Η μεταφορά στην μεγάλη οθόνη κρύβει παγίδες και θέλει προσοχή από τη σκηνοθέτιδα. Μακάρι το αποτέλεσμα να ανταποκριθεί της φήμης. Σίγουρα πάντως πρόκειται για μία από τις πιο συζητημένες ταινίες της χρονιάς και μέχρι τον Φεβρουάριο θα έχουμε πολλά ακόμα να δούμε και να πούμε!
      Καλό Σαββατοκύριακο και καλό μήνα και σε σένα! Σε ευχαριστώ για το σχόλιο!:)

      Διαγραφή