Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

The Hunger Games: Mockingjay Part 1! First Trailer!

Η Katniss έχει γίνει το σύμβολο της επανάστασης και τα θεμέλια της Capitol τρίζουν. Μία αλλαγή είναι προ των πυλών και όλοι βρίσκονται σε ετοιμότητα. Η κάθε πλευρά προσπαθεί να προετοιμαστεί και η Katniss πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση.
Το πρώτο trailer από το πρώτο μέρος του τέλους της τριλογίας των Hunger Games είναι εδώ. Με λίγες παραπάνω εικόνες από τα πρώτα teaserάκια που δόθηκαν στη δημοσιότητα πριν λίγο καιρό, αλλά και πάλι δίνοντας μόνο μια μικρή γεύση μόλις ενός λεπτού. Μέχρι τον Νοέμβριο λοιπόν θα περιμένουμε περισσότερες εικόνες και πληροφορίες!
Στην ταινία παίζουν οι Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Philip Seymour Hoffman (σε μία από τις τελευταίες του εμφανίσεις), Stanley Tucci, Donald Sutherland ενώ την εμφάνισή της κάνει και η Julianne Moore. Η σκηνοθεσία είναι ξανά του Francis Lawrence.
Δείτε το trailer: The hunger games: Mockingjay Part 1 First Trailer




*Πηγές: youtube.com, imdb.com

2 σχόλια:

  1. ξεκινάει δεύτερο έργο? και αυτό το Part one? καλημέρα μάριον ευχομαι ωραίο έργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα και σε σένα!:)
      Είναι το τρίτο έργο των Hunger Games που βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες, συνέχεια των προηγουμένων, αλλά το πρώτο μέρος του τέλους. Το τρίτο βιβλίο της τριλογίας θα μεταφερθεί σε δύο μέρη κινηματογραφικά. Ελπίζω κι αυτή η ταινία να είναι το ίδιο καλή με την προηγούμενη, The Hunger Games: Catching Fire.
      Σε ευχαριστώ για το σχόλιο!:)

      Διαγραφή