Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Avengers:Age of Ultron! First Trailer!

Οι πρώτες εικόνες από τη νέα ταινία Avengers είναι εδώ! Μετά τη διάλυση της S.H.I.E.L.D. ο Stark δημιουργεί ένα πρόγραμμα προστασίας, τον Ultron, για να διαφυλάξει την ειρήνη και να βοηθήσει τους υπερήρωες. Το πρόγραμμα αυτό όμως ξεφεύγει και αποτελεί πια απειλή όχι μόνο για τους ίδιους αλλά και για όλο τον κόσμο. Η ομάδα πρέπει να ενώσει τις υπερ-δυνάμεις της ξανά για να αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη πρόκληση ως τώρα. Οι σχέσεις τους θα τεθούν σε δοκιμασία και θα πρέπει να ξεπεράσουν τις δυνάμεις τους. Εντυπωσιακές εικόνες, επιβλητική μουσική και η γνωστή ομάδα συνθέτουν το πρώτο trailer των νέων Εκδικητών! Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Jeremy Renner και πολλοί ακόμη, ενώ τρία νέα ονόματα μπαίνουν στο cast, αυτά των Elizabeth Olsen, Aaron Taylor-Johnson και James Spader ως Ultron.
Η ταινία θα βγει τον Μάιο του 2015 στις κινηματογραφικές αίθουσες και σίγουρα περιμένουμε πολλά ακόμη έως τότε!
Δείτε το trailer:Avengers: Age of Ultron Trailer


*Πηγές: imdb.com, youtube.com

4 σχόλια:

  1. άντε με το καλό .... το περιμένω πως και πως ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ το ίδιο! Το πρώτο μου άρεσε πολύ, ειδικά με τις δόσεις χιούμορ που είχε, και ελπίζω και το δεύτερο να είναι το ίδιο καλό! Καλό βράδυ!:)

      Διαγραφή
  2. Οι Avengers ήταν η αγαπημένη μου ομάδα ως μικρή! Έχω ολόκληρη συλλογή από παλιά κόμικς με αυτούς. Ανυπομονώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη ταινία των Avengers ήταν η πρώτη ταινία αυτού του είδους που είδα και με ενθουσίασε τόσο! (μικρή μου άρεσε πιο πολύ ο Superman από τους υπερήρωες) Το περιμένω κι εγώ κι ελπίζω να έχει την ίδια ενέργεια και χιούμορ με το πρώτο! Φιλιά!:)

      Διαγραφή