Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

The Muppets! (2011)



Υπόθεση: Ο Γουόλτερ, ο μεγαλύτερος fan των Muppets στον κόσμο, και οι καλοί του φίλοι Γκάρι και Μαίρη, βρίσκονται για διακοπές στο Λος Άντζελες, όταν πληροφορούνται πως ο πετρελαιάς Τεξ Ρίτσμαν σκοπεύει να κατεδαφίσει το περίφημο Muppet Theater, με σκοπό να στήσει στη θέση του μια πετρελαιοπηγή. Πανικόβλητοι, οι τρεις φίλοι βρίσκουν τον Κέρμιτ και όλοι μαζί αποφασίζουν ν’ αναζητήσουν τους πρώην φίλους και συνεργάτες τους, προκειμένου να διοργανώσουν με τη βοήθειά τους τον μεγαλύτερο τηλεοπτικό μαραθώνιο στην ιστορία των Muppets, ώστε να συγκεντρώσουν τα 10 εκατομμύρια δολάρια που απαιτούνται για να παραμείνει το θέατρο στη θέση του. Ωστόσο, ο Τεξ δεν σκοπεύει να καταθέσει έτσι εύκολα τα όπλα, καθότι ουδέποτε χώνεψε τα «άνοστα» αστεία των Muppets...


It's time to play the music...it's time to light the lights...it's time to meet the Muppets on the Muppet Show tonight!Η επιστροφή των Muppets! Η τηλεοπτική σειρά που καθήλωσε μία ολόκληρη γενιά στην Αμερική και όχι μόνο, τώρα επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη! Ο Kermit, η Miss Piggy και η παρέα τους επιστρέφουν με τρελά κέφια! Μία ταινία που αποτελεί φόρο τιμής στις κούκλες που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή.  Σατιρίζοντας τόσο τη σύγχρονη showbiz (με κάποιους να εμφανίζονται και στην ταινία), όσο και την πτώση μεγάλων παλαιότερων σταρ (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού τους), με το γνωστό χιούμορ, τα Muppets προκαλούν νοσταλγία και προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με τη νέα γενιά.  Η ταινία είναι ένα μουσικό παραμύθι, με το στυλ της δεκαετίας του 1960-1970, παρόλο που διαδραματίζεται στη σύγχρονη εποχή. Αν και ο Kermit ο βάτραχος είναι ο μεγάλος σταρ, η Miss Piggy ως διευθύντρια της γαλλικής Vogue και με το εκκριτικό ταπεραμέντο της κλέβει την παράσταση! Η ταινία θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους (εκείνους που αγαπούν τα Muppets, αλλά όχι μόνο)! Η ταινία ταιριάζει απόλυτα σε μία κινηματογραφική χρονιά νοσταλγίας. Είναι υποψήφια για Oscar καλύτερου τραγουδιού (Muppet or a Man).

Δείτε το trailer: youtube
και για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νέοι: mahna mahnam! και The Muppet Show!

*Πηγές: imdb.com, youtube.com

3 σχόλια:

  1. καλησπεραα φιλενάδα μου!!!!!μου άρεσαν και μου αρέσουν τα muppets...πότε λες να βγει στην Ελλάδα;;;;(συγγνώμη για την ηλίθια ερώτησή μου)!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα!!!Δική μου η παράλειψη!Σήμερα βγήκαν στους κινηματογράφους!Με υπότιτλους και μεταγλωτισμένα για τους μικρούς φίλους!Πότε πάμε?χα!

      Διαγραφή
    2. καλημερααααααααα...μόνο για τους μικρούς σου φίλους;;;; για τους μεγάλους τίποτα;;;;;;αν θες απο βδομάδα οργανώνουμε κάτι!!!!

      Διαγραφή