Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Oscars 2014 - Ψηφοφορία Cinemagnifique!


Η κούρσα ξεκίνησε και οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν! Πριν ακούσουμε, λοιπόν, την φράση ...and the Oscar goes to... στο πλάι της σελίδας μπορείτε να ψηφίσετε την προτίμησή σας για τις κατηγορίες Καλύτερη ταινία, Α' Αντρικού ρόλου, Α' γυναικείου ρόλου, Β' Αντρικού ρόλου, Β' Γυναικείου ρόλου και Καλύτερης Σκηνοθεσίας. Που θα δίνατε το Όσκαρ;
Ποια ταινία σας άρεσε περισσότερο φέτος; Ποια ερμηνεία ξεχωρίσατε;

Δείτε αναλυτικά τις υποψηφιότητες: Oscars 2014 Nominations - Οι Υποψηφιότητες των Οσκαρς 2014!!!

10 σχόλια:

  1. Αν σου πω ότι δεν έχω παρακολουθήσει φέτος τίποτα από cinema θα με μαλώσεις, οπότε δεν το λέω.Θα ψηφίσω ότι μου πεις :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα! Δε θα σε μαλώσω! Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη! ;) Πάντως όποτε βρεις χρόνο θα σου πρότεινα να δεις κάποιες από τις ταινίες γιατί πραγματικά ήταν μία ενδιαφέρουσα κινηματογραφική χρονιά!
      Προσωπικά πιστεύω ότι τα φαβορί στην κάθε κατηγορία δύσκολα θα χάσουν, αλλά υπάρχουν και κάποιες κατηγορίες (όπως αυτή του πρώτου αντρικού και της σκηνοθεσίας) που μπορεί να έχουμε και εκπλήξεις! Φιλιά! :)

      Διαγραφή
  2. Το Gravity δεν μπορώ να πω ότι με ξετρέλανε, αλλά η Sandra Bullock ήταν καταπληκτική γι αυτό και θα την ψηφίσω!!
    Τώρα για τους αντρικούς ρόλους, θα το σκεφτώ λίγο ακόμα.
    Φιλια, καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αρκετές δύσκολες κατηγορίες φέτος! Κι εγώ δυσκολεύομαι σε κάποιες, όπως αυτή του σκηνοθέτη! Φιλιά!:)

      Διαγραφή
  3. Εμένα πάλι μου άρεσε το Gravity γιατί γενικά λατρεύω την Μπούλοκ!!! Την ψηφίζω!!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόκειται για μία χρονιά με πάρα πολλές καλές ταινίες και για αυτό το Gravity θα δυσκολευτεί πιστεύω να πάρει το όσκαρ καλύτερης ταινίας, αλλά πιστεύω ότι θα τα πάει εξαιρετικά καλά στις τεχνικές κατηγορίες, αλλά πολλές πιθανότητες έχει και στη σκηνοθεσία. Όσο για την Sandra Bullock ήταν πράγματι πολύ καλή και αν υπάρχει κάποια απειλή για την Cate Blanchett, που θεωρείται φαβορί φέτος, αυτή μάλλον θα είναι η Sandra Bullock.:)

      Διαγραφή
  4. Ουπς!!! Κι εγώ δεν έχω δει ακόμα τις ταινίες που έχουν προταθεί, σκοπεύω όμως να παρακολουθήσω την τελετή απονομής..χιχι..Καλή εβδομάδα, ΧΟΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Θα είναι μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά φέτος πιστεύω, τόσο γιατί υπάρχουν πολλές καλές ταινίες, άρα και μεγαλύτερη πιθανότητα ανατροπών, όσο και γιατί πιστεύω ότι η παρουσίαση φέτος θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον από τις τελευταίες χρονιές, αφού επιστρέφει η Ellen DeGeneres.
      Ευχαριστώ για το σχόλιό σου! Καλή εβδομάδα!:)

      Διαγραφή
  5. ωραία ιδεα να κάνεις τη δική σου ψηφοφορία στο μπλοκ σου.... πήγα και ψήφισα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε! Σε ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου!:)

      Διαγραφή