Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

$ellebrity! Trailer

Δείτε το trailer: Sellebrity

Ο "πόλεμος" μεταξύ των διασήμων και των paparazzi είναι γνωστός, αιώνιος και φυσικά... πουλάει πολύ! Γι' αυτό δεν προκαλεί έκπληξη ένα ντοκιμαντέρ βασισμένο σε αυτόν. Το ενδιαφέρον με αυτό το ντοκιμαντέρ είναι ότι πολύ γνωστά ονόματα μιλούν για τις εμπειρίες τους με τους paparazzi, ενώ οι paparazzi παρουσιάζουν τη δική τους οπτική. 
Τόνοι μελανιού έχουν χυθεί για τα όρια μεταξύ της προσωπικής και της δημόσιας ζωής των διασήμων. Μία ολόκληρη βιομηχανία στηρίζεται σε αυτό. Η μεγάλη έκρηξη των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της τεχνολογίας, η "κατασκευή" ειδήσεων, τα σενάρια "επιστημονικής φαντασίας", οι φράχτες και η... κλειδαρότρυπα.
Σκληρά λόγια ακούγονται ήδη από το trailer, όπως ότι "ανεβάζουν" έναν καλλιτέχνη απλά για να τον δουν να "πέφτει", ή από το αναγνωστικό κοινό που ενώ γνωρίζει ότι μία είδηση μπορεί να μην αληθεύει συνεχίζει να τη διαβάζει, συντηρώντας έτσι τη βιομηχανία.
Κι ενώ υπάρχουν θέματα αυτή τη στιγμή σε όλο τον κόσμο που απαιτούν άμεσα περισσότερο την προσοχή μας, τι είναι αυτό που θαμπώνει το κοινό και ζητά περισσότερο τέτοιας θεματολογίας ειδήσεις; 'Η μήπως είναι κι αυτό μία ένδειξη της εποχής; Πόσο "στημένα" μπορεί να είναι από εταιρίες παραγωγής και τους ίδους τους διάσημους; Συνεχίζει να έχει σήμερα την ίδια δυναμική που είχε αυτό το φαινόμενο της "κλειδαρότρυπας" τα προηγούμενα χρόνια; Και, τελικά, υπάρχουν όρια; Κι αν ναι, ποιά είναι αυτά και κατά πόσο τα σεβόμαστε;
Εμφανίζονται: Jennifer Aniston, Jennifer Lopez, Marc Anthony, Sarah Jessica Parker, Elton John, Salma Hayek, Sheryl Crow, Dan Abrams, Rosanna Arquette, Kid Rock, Bonnie Fuller και άλλοι. Σκηνοθεσία: Kevin Mazur.

*Πηγές: imdb.com

2 σχόλια: