Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Oscars and Vanity Fair Red Carpet 2014-Krouela's view!



Allo,allo,
    Τι μου κάνετε blogφιλαράκια μου; Πως περάσατε το τριήμερο; Ελπίζω καλά, ανεξαρτήτως βροχής. Πάει, πέρασαν και τα όσκαρ, δόξα τω θεώ το αφεντικό δεν μου είπε τίποτα που δεν τα είδα, αλλά είμαι εδώ όχι για να σχολιάσω κάποια ταινία σήμερα, αλλά τα ρούχα που επέλεξαν οι stars στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, με τον δικό μου ξεχωριστό τρόπο.
     Τρεις ώρες και 40 λεπτά διήρκεσε φέτος η τελετή (αφεντικό είσαι ήρωας!) με την αγαπημένη παρουσιάστρια Ellen να κλέβει την παράσταση για την άνεση και του χιούμορ της. Ντύθηκε νεράιδα, κέρασε πίτσα, άσχετα κι αν έβαλε αυτούς που κέρασε να πληρώσουν, τώρα που το σκέφτομαι οι κυρίες Julia Roberts και Meryl Streep πήραν το κομματάκι τους αλλά δεν τις είδα να δίνουν τίποτα, ενώ το «κοιμισμένο» παλικάρι Brad Pitt  αφού έφαγε, έδωσε και το μερίδιο του.
       Συνεχίζω, στον εναρκτήριο λόγο της δεν δίστασε να κοροϊδέψει την Jennifer που έπεσε και φέτος, αυτή τη φορά στο κόκκινο χαλί έτσι για ποικιλία ρε παιδί μου, λέγοντας της ότι αν κερδίσει το όσκαρ θα της το κατεβάσουν για να μην πέσει. Στον αγαπημένο μου Bradley που πήγε με τη μανούλα του κι όχι με την κοπελιά, αφού δεν κέρδισε όσκαρ του έδωσε ένα τζόκερ (δεν το είδα, το αφεντικό μου το είπε, btw ως φίλη -αφεντικό στείλε μου το βιντεάκι γιατί δεν το βρήκα, ευχαριστώ). Δεν θα μπορούσα φυσικά να μην αναφερθώ στη selfie που έβγαλαν , με τον Leto να τρέχει από την άλλη άκρη της αίθουσας προκειμένου να είναι κι αυτός στη φωτογραφία, την Liza Minelli να σηκώνεται και αυτή για είναι στη φωτό χωρίς όμως να τα καταφέρνει μιας και ο Channing τους είχε καβαλήσει για να είναι κι αυτός μέσα. Εδώ νομίζω δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στο πόσο έχει τραβηχτεί η κυρία Minnelli, αγνώριστη, είχε βάψει και μία τούφα από τα μαλλιά της μπλε, αφήστε…
   Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε με τα ρούχα. Θα αρχίσω με την Angelina Jolie που επέλεξε ένα φόρεμα Ellie Saab, τέλεια επιλογή, γιατί της έδινε τον όγκο που χρειάζεται κρύβοντας την αδυναμία της και φυσικά τόνιζε το νεοαποκτηθέν στήθος της. Μου άρεσε πολύ  η Kate Hudson με ένα Versace εξαιρετικό, η οσκαρική πλέον Lupita με ένα υπέροχο γαλάζιο Prada, η μοναδική Amy Adams με μπλε σκούρο Gucci εξαιρετική (το άσπρο που φόρεσε μετά στο πάρτι του Vanity Fair δεν μου άρεσε καθόλου, ας μην άλλαζε καλύτερα), ενώ η Jennifer Lawrence μετά το κόκκινο Dior (ναι με αυτό που έπεσε και btw και πέρσι φορούσε ένα κρεμαστό στην πλάτη της, βέβαια φέτος λόγω κρίσης ήταν πιο μικρό αλλά το γιατί δεν έχω καταλάβει, για στυλ; τέσπα) στο πάρτι μετά έβαλε ένα κοντό που αναδείκνυε τα  λευκά της ποδαράκια στα οποία θα μπορούσαν να βάλουν μια μαυριστική κρέμα (είπαν μάλιστα ότι δεν φορούσε βρακί αλλά δεν μας νοιάζει αυτό…).
    Η δικιά μας Maria Menounos με μαλλί και μακιγιάζ του δικού μας Δημήτρη Γιαννέτου (το μαλλί της ψηφίστηκε ως το καλύτερο…) και αυτή μου άρεσε με το εξώπλατο φόρεμά της (έχει μια ελίτσα στην πλάτη), η Sandra Bullock μου άρεσε με το μπλε σκούρο Alexander McQueen, για την Cate Bblanchett δεν ήμουν σίγουρη, με την πρώτη ματιά δεν τρελάθηκα, αυτά που κρέμονταν από το Armani φόρεμά της, μου θύμιζε αυτά που κρεμάνε στις νύφες στα μέρη μου, μετά άρχισα σιγά σιγά να το συμπαθώ, η Julie Delpy με Jenny Packham μου άρεσε, η κύρια McConaughey Camila Alves μου άρεσε με απαλό το ροζ της, όπως και η πεθέρα της (αν και με έναν τόνο σολάριουμ), η Νaomi Watts με άσπρο Calvin Klein με μπέρδεψε.
   Αυτά μου άρεσαν. Από την άλλη θα μπορούσε να ντυθεί καλύτερα η Meryl Streep γιατί ενώ το πρόσωπο και το μαλλί ήταν ωραία το άσπρο μπλουζάκι με τη  φούστα, δεν…, έχει ντυθεί και πιο ωραία. Η κούκλα Charlize Theron με το μαύρο Dior δεν μου άρεσε, είχε βάλει και μια κοτρονίτσα στο λαιμό, η πολυαγαπημένη Julia Roberts ναι έχει πένθος οκ αλλά το μαύρο Gicenchy δεν την κολάκευε, η Anne Hathaway πρέπει να μακρύνει τα μαλλιά της και να αλλάξει στυλίστα, η Penelope Cruz τρομάρα της και τα 2 που έβαλε δεν…! Καλέ αγνώριστη η Gaga δεν την αναγνώρισα, σε μία μάλιστα φωτό είναι δίπλα από την Donatella (αλαλα…!), σαν τερατάκι ήταν, σόρρυ κίολας. Δεν μου άρεσε καθόλου η Emma Watson μικρή κοπέλα έβαλε από πάνω μέχρι κάτω μαύρα, η Portia σύζυγος της Ellen ναι οκ έχει…κοιμηθεί αλλά το σεμέν με βελονάκι που φορούσε, στην προίκα μου έχω πιο ωραία κομμάτια.
     Αυτές μου έκαναν εντύπωση, φυσικά υπήρξαν και κάποιοι κύριοι που έκλεψαν τα βλέμματα,  όπως ο οσκαρικός Leto με το κόκκινο παπιγιόν και το ombre μαλλί, ο υαλουρονικός Brad Pitt οκ ό,τι και να λέμε κούκλος ήταν, όπως και ο Matthew McConaughey με το άσπρο κοστούμι του, μετά την απόκτηση του χρυσού αγαλματιδίου όπως είπε πήγε σπίτι με τη γυναίκα του για…το τέταρτο παιδί. Εντύπωση προκάλεσε ο Pharrell Williams με το κοντό παντελονάκι του θέλοντας να επιδείξει το tattoo  του στη γάμπα. Φυσικά τα λόγια είναι περιττά για τον Leonardo Di Caprio (πόσο στενοχωρήθηκα που δεν το πήρε για άλλη μια φορά και που τον χλεύαζαν στο διαδίκτυο μετά), τον Bradley Cooper και τον Channing Tatum και έλαμψε δια της απουσίας του ο George Clooney.
   Στα πάρτι που ακολούθησαν, φυσικά και εντυπωσίασαν τα μοντέλα της Victorias Secret, Irina Shayk, Rosie Huntington, Karlie Kloss, Karolina Kurkova   και  Miranda Kerr η οποία  με τον πρώην σύζυγό της Orlando Bloom,  για κάποιους έδωσαν μαθήματα πολιτισμού, αφού μπροστά στις κάμερες καις τα φλας χαιρετίστηκαν και μίλησαν (σιγά τα ωα!). Εκεί εμφανίστηκαν κι άλλοι διάσημοι όπως η Sofia Vergara, Reese Witherspoon, Kate Beckinsale, Siena Miller, Jessica Biel, Selena Gomez, Bruce Willis με την έγκυο γυναίκα του και φυσικά άλλοι πολλοί…
   Αυτά συνέβησαν φέτος, έτσι ντύθηκαν οι κυρίες και οι κύριοι και άντε του χρόνου πια και ελπίζουμε να πάρει του χρόνου ο Leo τίποτε μπας και σταματήσουν να τον κοροϊδεύουν…τα λέμε σύντομα!
                                                                   Xoxo,Κρουέλα.    

















 
















4 σχόλια:

  1. Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι ήταν μία συμπαθητική ενδυματολογική χρονιά (σε σχέση με προηγούμενες που έχουμε δει). Προσωπικά μου άρεσε η Kate Hudson και η Amy Adams, ενώ καλή στιγμή ήταν και για την Sandra Bullock, την Lupita Nyong'o και την Charlize Theron.
    Πολύ ωραίο το άρθρο σου!!!:) (του χρόνου ίσως σε πεισω να τα δούμε χαχαχα)
    Φιλιά πολλά φίλη μου!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/3/14 13:21

      Μπα δε νομίζω να με πείσεις, έχω που έχω προβλήματα με τον ύπνο, θέλεις να με αποτελειώσεις. Βέβαια ποτέ μη λες ποτέ,αλλά χλωμό το βλέπω....φίλη μου!χααχαχχααχα...φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Εμένα με ξέχασες δεν με έβαλες! Χιχιχ αστειεύομαι φυσικά! Όμορφο το άρθρο σου και κατατοπιστικό πολύ! Η Charlize Theron είναι από τις αγαπημένες μου ότι και να φοράει, αλλά επίσης μου άρεσε και η Kate Hudson.Με τνη επίσης αγαπημένη μου Cate Blanchett δεν πολύ τρελάθηκα αλλά την αγαπώ τόσο ως παρουσία που θα της το συγχωρήσω! Η Irina Shayk είναι θεά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/14 00:27

      Να σου πω την αλήθεια σε έψαχνα δίπλα από τoν George Clooney, αλλά επειδή δεν πήγε, μετά δεν μπόρεσα να σε εντοπίσω (χαχαχαχα)...Χαίρομαι που σου άρεσε και που σχολιάσες για άλλη μια φορά. Φιλιά!
      Xoxo,Κρουέλα.

      Διαγραφή