Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Έφυγε από τη ζωή η Whitney Houston!

Σε ηλικία μόλις 48 ετών "έφυγε" χθες από τη ζωή στο ξενοδοχείο Beverly Hilton Hotel στις 4 μ.μ. (ώρα Αμερικής) μία από τις σπουδαιότερες τραγουδίστριες της προηγούμενης γενιάς. Οι αιτίες θανάτου είναι ακόμα άγνωστες, όπως αναφέρει η αστυνομία. 
Από την τελευταία της εμφάνιση
Η Whitney Houston μετά από χρόνια απουσίας είχε κάνει το μεγάλο της comeback το 2009. Η τραγουδίστρια πάλευε για χρόνια, όπως η ίδια παραδέχθηκε σε συνέντευξή της στην Oprah Winfrey, με τον εθισμό της στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, που είχαν μεγάλες επιπτώσεις για τη φωνή της.
Από την πρώτη της εμφάνιση
Η τραγουδίστρια έχει τιμηθεί με 6 Grammy Awards, 2 Emmy Awards, 30 Billboard Music Awards, 22 American Music Awards και με εκατοντάδες ακόμη βραβεία. Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 1985 και έφερε το όνομά της, ενώ ακολούθησαν άλλες 6, με τελευταία αυτή του 2009 ("I look to you"). Έχει πρωταγωνιστήσει σε ρόλους στη μεγάλη και τη μικρή οθόνη, με σπουδαιότερο αυτόν στην ταινία "The Bodyguard". Το soundtrack της ταινίας, "I will always love you", που ερμηνεύει η ίδια, έγινε το μεγαλύτερο σε πωλήσεις single στην ιστορία της μουσικής. Η τελευταία της ταινία ονομάζεται "Sparkle" και αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Αύγουστο.
Στα αποψινά βραβεία Grammy οι οργανωτές ανακοίνωσαν ότι θα υπάρξει αφιέρωμα προς τιμή της. Αποτέλεσε πρότυπο για μία γενιά τραγουδιστών, ενώ τα τραγούδια της θα μας συντροφεύουν πάντα.

Ακούστε κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της (αξίζει): I wanna dance with somebody , Greatest love of all, I will always love you, I have nothing, Saving all my love for you


*Πηγές: wikipedia.org, youtube.com

1 σχόλιο:

  1. αααα...πλάκα κάνεις...μόλις τώρα το είδα και σοκαρίστικα...κρίμα..!!!!υπέροχη τραγουδίστρια!!!....and i will always love you....bittersweet memories...lalalalala

    ΑπάντησηΔιαγραφή