Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Hope Springs! Όταν η Meryl Streep έχει κέφια!!!

Δείτε το trailer: Hope Springs





   Η Meryl Streep επιστρέφει στην κωμωδία! Έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι η προσαρμογή και η μεταπήδηση από το ένα είδος στο άλλο, δεν ήταν πότε πρόβλημα για εκείνη! Έχει ένα ιδιαίτερο ταλέντο, που κάνει κάθε ρόλο να μοιάζει εύκολος. Μετά το τρίτο της Oscar "διασκεδάζει" με μία κωμωδία... ερωτική!  Η σκηνοθεσία είναι του David Frankel ("The Devil wears Prada" και "Marley and me").
Μετά από τριάντα χρόνια γάμου, η Maeve (Meryl Streep) προσπαθεί να κρατήσει αναμμένη τη φλόγα με τον άντρα της  Arnold (Tommy Lee Jones). Γι' αυτό ζητούν τη βοήθεια του ειδικού Dr. Feld (Steve Carell). Το trailer είναι απολαυστικό και δεν αφήνει αμφιβολία ότι και η ταινία θα είναι το ίδιο!



*Πηγές: imdb.com

6 σχόλια:

  1. Αγαπημένη Μέριλ Στρίπ και, τώρα τελευταία, αγαπημένος Στίβ Καρέλλ. Ε ναι, και τα γηρατειά έχουν ανάγκη από έρωτα! Αλλά...γι' αυτόν ακριβώς το λόγο εγώ σύμβουλος γάμου δεν γίνομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη δε λες τίποτα!Πολύ θα ήθελα να σε δω σε αυτήν την θέση!χαχαχα!;)Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  2. Καλά ε...δεν παίζεσαι...μόλις είδα στο youtube το trailer και ήμουν έτοιμη να σου στείλω...όντως φαίνεται πολύ καλή...η Meryl δε δεν το συζητώ...εκεί με το χέρι που τρέμει στο βιβλιοπωλείο και με τη μπανάνα γέλασα πολύ με το ύφος της...και οφείλω να πω ότι τα μάτια της είναι πολύ εκφραστικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχίζω να ανησυχώ με αυτήν την ταύτιση!χαχαχα!Κι εγώ γέλασα πάρα πολύ!!!Κι αυτό το ημι-χαμόγελό της είναι τέλειο!Ξέρει πολύ καλά την κωμωδία!Ανυπομονώ να βγει!

      Διαγραφή
  3. Είδα το τρέϊλερ, φαίνεται προσεγμένη και ενδιαφέρουσα κωμωδία!
    Την Μέρυλ την λατρεύω, από τις αγαπημένες μου ηθοποιούς, πολύ ταλντούχα και πολύ εκφραστική!
    Θα δω την ταινία σίγουρα όταν βγει!
    Φιλιά, καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε!Κι εγώ νομίζω ότι θα είναι μία από τις καλές ταινίες της χρονιάς.

      Διαγραφή