Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

De rouille et d' os (Rust and bone): Συγκλονιστική η Marion Cotillard στο νέο trailer!



Μία εκπαιδεύτρια φαλαινών, μία δυναμική γυναίκα, ένα τραγικό ατύχημα! Όταν η ανεξάρτητη και δυναμική Stephanie παθαίνει ένα τραγικό ατύχημα και συνειδητοποιεί ότι η ζωή της έχει αλλάξει για πάντα και ότι έχει μείνει πια μόνη της, ο Alain βρίσκεται δίπλα της, ως στήριγμα και από μηχανής θεός. Η ταινία είναι υποψήφια στο Φεστιβάλ των Καννών και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Η Marion Cotillard για ακόμα μία φορά καταφέρνει να τραβήξει βλέμματα και να συγκλονίσει! Δείτε το trailer: De rouille et d' os



*Πηγές: imdb.com

16 σχόλια:

  1. φαινεται να είναι μια τρυφερή ταινία!!!;)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά συγκλονιστικό!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ!Νομίζω ότι Marion Cotillard για άλλη μια φορά καθηλώνει!

      Διαγραφή
  3. Πρέπει να είναι μια ταινία τρυφερή αλλά και δυνατή ταυτόχρονα!!
    Φιλιά, καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω την περιέγραψες πολύ σωστά!!!Καλό απόγευμα!!!:)

      Διαγραφή
  4. Φαίνεται όντως πολύ ενδιαφέρουσα! (και αυτό το poster μου κέντρισε το ενδιαφέρον κατευθείαν...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η σκηνή από την οποία είναι το στιγμιότυπο της αφίσας (από όσα γνωρίζω από φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί από τα γυρίσματα και teaser) είναι εξίσου πολύ συγκινητική. Φαίνεται ότι αυτό περνά εξίσου δυναμικά και εδώ.:)Σ' ευχαριστώ για το σχόλιο!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος19/5/12 01:42

    Θέλω να το δω αυτό το φιλμ! :)
    Θα σταθώ στον πρωταγωνιστή, τον Michael R. Roskam που στο Rundskop (Bullhead) έδωσε μία από τις πιο δυνατές αντρικές ερμηνείες που έχω δει ποτέ στο σινεμά. Ανυπομονώ να τον ξαναδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα ομολογήσω ότι δεν έχω δει τη συγκεκριμένη ταινία. Είδα όμως το trailer και θα συμφωνήσω ότι φαίνεται πολύ δυναμική. Χαίρομαι που σου άρεσε!

      Διαγραφή
  6. Μέχρι να δω το τρέιλερ οφείλω να πω ότι σκέφτηκα ότι ήσουν υπερβολική λόγω της αδυναμίας σου στη συγκεκριμένη αλλά ...τα λόγια είναι περιττά!Ανυπομονώ να τη δω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει πολύ η Marion Cotillard αλλά θέλω και πρέπει να είμαι αντικειμενική!!!(αλλιώς δεν έχει νόημα, σωστά;)Χαίρομαι τόσο πολύ που σου άρεσε!Είναι λίγο σκληρές κάποιες εικόνες αλλά νομίζω ότι έχει να πει αρκετά!Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  7. Αντε να δούμε τι θα καταφέρει η ταινία στις Κάννες.Λές να χτυπήσει τις ερμηνείες?Αλλά είναι και το ζεύγος του Amour του Haneke που το φοβάμαι....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αυτό είναι ένα πολύ γλυκό ζευγάρι!Θέλω να πάει καλά η ταινία, αλλά ο διαγωνισμός έχει, όπως σχεδόν κάθε χρόνο, μεγάλη ποικιλία. Σε λίγες μέρες θα γνωρίζουμε!:)

      Διαγραφή
  8. Ευχαριστούμε για τις προτάσεις!!
    Θα ήθελα να την δω!!
    Καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή