Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Anna Karenina! Η Keira Knightley και ο Tolstoy!


 
Μεγάλη παραγωγή;Ναι! Πολλές προσδοκίες; Πολλές! Οι πρώτες φωτογραφίες είχαν κάνει την εμφάνισή τους και τώρα ήρθε η ώρα για τις πρώτες εικόνες! Η Keira Knightley παίρνει το ρίσκο και υποδύεται μία από τις πιο γνωστές λογοτεχνικές (και όχι μόνο) ηρωίδες, την Άννα Καρένινα. Δεν αποχωρίζεται από ό,τι φαίνεται τις ταινίες εποχής, μιας και σχεδόν αποκλειστικά τα τελευταία χρόνια συμβαδίζουν με αρκετή επιτυχία. Και αφού "ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις", τη σκηνοθεσία για άλλη μία φορά αναλαμβάνει ο Joe Winght ("Pride and Prejudice", "Atonement"), ενώ το κείμενο επιμελείται ο Tom Stoppard ("Shakespear in love"). Στο ρόλο του συζύγου Aleksei Karenin βλέπουμε τον Jude Law και στο ρόλο του καρδιοκατακτητή αξιωματικού Vronsky τον Aaron Johnson. Ο ρόλος της Anna Karenina από μόνος του έχει "γεύση" από Oscar, η ερμηνεία της Keira Knightley, τι πιστεύετε; Η ταινία θα βγει στις αίθουσες το χειμώνα. Δείτε το trailer: Anna Karenina





*Πηγές: youtube.com

7 σχόλια:

  1. There are as many loves as there are hearts....magnifique-genial

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Της πανε από ότι φαίνεται της Keira Knightly, τα έργα εποχής! Η Δούκισσα είναι από τα αγαπημένα μου. Να δούμε τι θα κάνει και με την Καρένινα. Ελπίζω να αξίζει.
    Καλό Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι συμφωνώ ότι της πάνε!Για τη Δούκισσα επιπλέον μου άρεσε ο τρόπος που στις συνεντεύξεις διακωμωδούσε τις περούκες που φορούσε και το μεγάλο βάρος τους!(θέλει ένα μπράβο μόνο γι'αυτό!χα!)Η παραγωγή και η φωτογραφία φαίνεται πολύ καλή.Για να δούμε!Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα!:)

      Διαγραφή
  3. Καημό το έχω να την δε σε ταινία χωρίς κοστούμια... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα!Εντάξει, δεν έχεις άδικο!Ας κρατήσει τις ταινίες εποχής και ας αυξήσει τον αριθμό των υπόλοιπων ταινιών!(δουλίτσα να υπάρχει!χαχα!):)

      Διαγραφή
    2. Ε, μα... έχω βαρεθεί να την βλέπω με στενούς κορσέδες και μαλλί τούρτα! Χα, χα, χα!

      Διαγραφή