Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

The Campaign!Trailer

Δείτε το trailer: The Campaign


Λίγο πριν τις εκλογές νομίζω ότι είναι η κατάλληλη ταινία!(γιατί χωρίς χιούμορ δεν παλεύεται...). Μία νέα κωμωδία που παρουσιάζει με χιουμοριστικό τρόπο την προεκλογική εκστρατεία δύο υποψηφίων της Αμερικής. Ο ένας καθώς πρέπει και πολύ γνώριμος με το παιχνίδι της δημοσιότητας και ο άλλος ένας καθημερινός αλλά ιδιαίτερος άνθρωπος που βουτά κατευθείαν στα βαθιά! Μία και μόνο κίνηση μπορεί να κρίνει τον νικητή! Αν και κάπως τραβηγμένες κάποιες καταστάσεις, δικαιολογημένες στα πλαίσια της κωμωδίας, σίγουρα παρατηρούνται πολλά... γνώριμα σημεία! Πρωταγωνιστούν ο Will Ferrell και ο Zack Galifianakis, ενώ η σκηνοθεσία είναι του Jay Roach.



*Πηγές: imdb.com

6 σχόλια:

  1. Επικαιρότατη την βρίσκω την ταινία, δεν πρέπει με τίποτε να την χάσουμε!
    Φιλιά, καλή βδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και σατυρίζει κυρίως την αμερικανική πολιτική νοοτροπία νομίζω ότι ταιριάζει αρκετά και στην δική μας επικαιρότητα!!!Καλή εβδομάδα και σε σένα!!!:)

      Διαγραφή
  2. πλάκα εχει...κάτι ανάλαφρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέσα σε όλα τα... "μη ανάλαφρα" που μας περιτρυγιρίζουν... Και λαμβάνοντας υπόψην το γεγονός ότι ο Zack Galifianakis είναι ελληνικής καταγωγής νομίζω γίνεται ακόμη πιο αστείο τη συγκεκριμένη περίοδο!:)Χαίρομαι που σου άρεσε.

      Διαγραφή
  3. Μιλάμε για την πολιτική αντιπαράθεση που όλοι περιμέναμε. Όντως το σκεπτικό της είναι να σατιρίσει την αμερικάνικη πολιτική, ωστόσο σίγουρα υπάρχουν στοιχεία που ταιριάζουν και στην ελληνική πολιτκή πραγματικότητα. Για να δούμε τι θα δούμε.
    Την καλήμερα μου (τέτοια ώρα που είναι) και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα!Συμφωνώ!Ας ευχηθούμε ο καλύτερος να νικήσει!Καλημέρα και καλή εβδομάδα και σε σένα!

      Διαγραφή