Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Cake! First trailer! Η Jennifer Aniston αλλάζει!

H Jennifer Aniston επιστρέφει σε μία ταινία διαφορετική από τις προηγούμενες. Μία γυναίκα που βιώνει ένα σοβαρό τραύμα, ψυχικό και σωματικό, εθισμένη στα παυσίπονα, βρίσκεται σε κατάθλιψη και να φλερτάρει με την ιδέα του θανάτου. Συμμετέχει σε ομάδα υποστήριξης, όταν μαθαίνει για την αυτοκτονία μίας νεαρής κοπέλας. Τότε, θέλει να μάθει τα πάντα για αυτή κι αρχίζει να έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τον σύζυγό της, προσπαθώντας να ξαναβρει τις ισορροπίες της.
Η Jennifer Aniston προσπαθεί να εξερευνήσει νέα κινηματογραφικά είδη και χαρακτήρες, μεταμορφώνεται και πολλοί λένε ότι ίσως θέτει και υποψηφιότητα για την χρυσή πεντάδα των Όσκαρ. Η ταινία θα βγει στις αρχές του 2015.
Δείτε το trailer: Cake Trailer












*Πηγές: imdb.com, youtube.com

5 σχόλια:

  1. Μ' αρέσει πολύ η Aniston και πιστεύω ότι μπορεί να ανταπεξέλθει άνετα και σε ρόλους διαφορετικούς από όσους την έχουμε συνηθίσει!
    Θα περιμένω την ταινία.
    Φιλιά, καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ το πιστεύω, και θα έχει ενδιαφέρον να τη δούμε και σε κάτι τέτοιο. Έχει ξαναπροσπαθήσει στο παρελθόν, αλλά νομίζω πως αυτή η ταινία θα είναι πιο ολοκληρωμένη! Θα μάθουμε μόλις βγει στις αίθουσες! Καλό βράδυ! Φιλιά!:)

      Διαγραφή
  2. Καιρός ήταν να βουτήξει στα βαθιά...επιτέλους να τη δούμε και σε κάτι διαφορετικό!! Καλά να περάσεις το ΣΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ. Νομίζω ότι μπορεί να κάνει αρκετά πράγματα. Μακάρι να μας το επιβεβαιώσει και η ταινία! Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα! Φιλιά!:)

      Διαγραφή
  3. Καιρός ήταν να παίξει και σε κάτι διαφορετικό! είχα βαρεθεί να τη βλέπω σε σαχλοκωμωδίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή