Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ο "άθλιος" Hugh Jackman και άλλες μεταμορφώσεις!





Το έργο "Les Miserables" του Victor Hugo επιστρέφει, μετά την πετυχημένη  μεταφορά του 2000, στη μεγάλη οθόνη! Αυτή τη φορά πρωταγωνιστούν οι Amanda Seyfried, Anne Hathaway, Helen Bonham Carter, Russell Crowe και ο αγνώριστος Hugh Jackman! Την ταινία σκηνοθετεί ο Tom Hooper (King's speech) και βγαίνει στις αίθουσες στο τέλος του χρόνου! Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα έκαναν την εμφάνισή τους, με αυτές του Hugh Jackman να κλέβουν τις εντυπώσεις. Ίσως οι περισσότεροι τις έχετε δει αφού έκαναν το γύρω του κόσμου. Με αφορμή όμως αυτές, θέλησα να κάνω αυτήν την ανάρτηση αφού δεν παύω να εκπλήσσομαι από την ικανότητα κάποιων ηθοποιών (συνήθως από εκείνους που έχουν να πουν πολλά) να μεταμορφώνονται όχι τόσο φυσιογνωμικά, αφού το μακιγιάζ σαφώς και μπορεί να κάνει θαύματα, αλλά να καταφέρνουν να αλλάξουν ακόμα και το σωματότυπό τους! Με πιο πρόσφατο το παράδειγμα της Meryl Streep στην ταινία που της χάρησε το τρίτο της Oscar ("Τhe Iron Lady"), τα παραδείγματα στην ιστορία του σινεμά είναι πάρα πολλά. Ενδεικτικά κάποια από αυτά είναι της Charlize Theron ("The Monster"), του Robin Williams ("Mrs. Doubtfire"), του Tom Hanks ("Cast Away"), του Jim Carrey ("Grinch"), της Nicole Kidman ("Hours"), της Cate Blanchett ("I'm not there"), του Dustin Hoffman ("Tootsie"), του Christian Bale ("The Machinist"), του Jared Leto ("Chapter 27"), Michael Fassbender ("Hunger"), John Travolta ("Hairspray") και Marion Cotillard ("La Mome"). Ένας ηθοποιός για να "ζωντανέψει" έναν χαρακτήρα πρέπει να του δώσει όλα τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του. Αυτό απαιτεί πολλές θυσίες και πολλές φορές είναι αρκετά επίπονο. Εσάς ποιες μεταμορφώσεις σας έχουν εντυπωσιάσει;






10 σχόλια:

  1. νομίζω θα πω του robin williams....αλλαξε εντελώς το προσωπό του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν επίπονο για το δέρμα του εξαιτίας της κόλλας της μάσκας που φορούσε επί ώρες!Άλλαξε και το περπάτημά του!

      Διαγραφή
  2. Θεωρώ ότι η Cotillard και ο Tom Hanks είχαν τις πιο πετυχημένες μεταμορφώσεις. Αναγνώριζες μεν ότι είναι εκείνοι αλλά δεν περίμενες ποτέ να τους δεις έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι σπουδαίο που ο ίδιος ο Tom Hanks ζήτησε να σταματήσουν τα γυρίσματα για έξι μήνες ώσπου το σώμα του να έρθει σε αυτήν την κατάσταση!Όσο για την Marion Cotillard, οι αδυναμίες δεν κρύβονται!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος29/3/12 23:50

    Charlize Theron
    Έχει ενδιαφέρον και το ντοκιμαντέρ για την Aileen Wuorno
    την οποία και έπαιξε η Theron

    Μου έχει μείνει αυτή η ερμηνεία...

    Καλό βράδυ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως!Έχει τύχει να το παρακολουθήσω κι εγώ, συγκλονιστική ιστορία και η ομοιότητα εκπληκτική!Δούλεψε σκληρά για αυτό το ρόλο και αυτό νομίζω φαίνεται!Καλό βράδυ!:)

      Διαγραφή
  4. Για να δούμε τι θα δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι εγώ νομίζω ότι θα ψηφίσω Theron! Απλά θεά και δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή