Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Her! Joaquin Phoenix, Scarlett Johansson, Amy Adams, Rooney Mara, Olivia Wilde! First trailer!

Δείτε το trailer: Her First Trailer

Το πρώτο trailer της νέας ταινίας του Spike Jonze ("Being John Malkovich", "Adaptation", "Where the wild things are") με τίτλο "Her". Ο Theodore είναι ένας μοναχικός συγγραφέας που αγοράζει έναν υπολογιστή εξελιγμένης τεχνολογίας, ο οποίος είναι φτιαγμένος για να εξυπηρετεί και να... επικοινωνεί με τον χειριστή του. Μία ιδιαίτερη σχέση αναπτύσσεται μεταξύ τους, το φανταστικό μπλέκεται με την πραγματικότητα, τα όρια μεταξύ μοναξιάς και συντροφικότητας, φυσιολογικού και αφύσικου αμφισβητούνται. Ένα πολύ ενδιαφέρον και πολύ καλό καστ συνθέτει αυτή την ιδιαίτερη ταινία: Joaquin Phoenix, Scarlett Johansson, Amy Adams, Rooney Mara και Olivia Wilde. Μία αρκετά ενδιαφέρουσα σεναριακή ιδέα κι ένα πολύ προσεγμένο trailer που μας βάζει στον κόσμο του πρωταγωνιστή. Με τον διαφορετικό για άλλη μία φορά Joaquin Phoenix στο επίκεντρο, τη φωνή της Scarlett Johansson ως τη φωνή του υπολογιστή-Samantha, την Amy Adams (που μοιάζει να βρίσκεται παντού τον τελευταίο καιρό!) ως "εξομολογήτρια" και την Rooney Mara στο ρόλο της πρώην γυναίκας του πρωταγωνιστή. Η ταινία θα βγει στις 21 Νοεμβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους, οπότε και θα δούμε αν το καλοφτιαγμένο και ιδιαίτερο trailer θα ανταποκριθεί και στο σύνολο της ταινίας!

*Πηγές: youtube.com, imdb.com

5 σχόλια:

  1. Την περιμενω πως πως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για να δουμε.. καλή της επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλήν εσπέρα Marion.
    Έχεις "μιαν μακράν απουσία", που είναι εμφανής σε μένα.
    Αυτό όμως δεν στέκει εμπόδιο σε μένα να σου χαρίσω ένα "βραβεί-άκι" που θα ήθελα να σου μεταβάλλει κάπως την διάθεση, στην εποχή του φθινοπώρου που διανύουμε με όλες τις αντιξοότητες και τα άσχημα γεγονότα που το συνοδεύουν.
    Συγχώρεσέ με μόνο για την καθυστέρησή μου να σε ενημερώσω, (εξαιτίας κάποιων σοβαρών λόγων).
    Εννοείται, πως θα χαιρόμουν απλώς και μόνο να το παραλάβεις, ακόμη και χωρίς την υποχρέωση της ακολουθίας του εθιμοτυπικού!
    Να είσαι καλά και να έχεις ένα πολύ γεμάτο ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ειλικρινά για το βραβειάκι σου και θα χαρώ να το παραλάβω!:)
      Συγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησής μου! Η αλήθεια είναι ότι δυστυχώς δεν είχα τη δυνατότητα να ασχοληθώ όσο θα ήθελα το τελευταίο διάστημα, όμως επιστρέψαμε και ελπίζουμε να βρεις ξανά στη σελίδα μας πράγματα που να σου αρέσουν!:)
      Σε ευχαριστώ και πάλι!:)

      Διαγραφή