Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

3 Χρόνια Cinemagnifique!!!



Τρία χρόνια Cinemagnifique! Τρία χρόνια που ξεκίνησε αυτή η σελίδα με μεγάλη αγάπη για το σινεμά, τις σειρές και τη μουσική! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρήκε ανταπόκριση και που μοιραζόμαστε ταινίες, μουσικές κι απόψεις! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!!! Προσπαθούμε πάντα να γινόμαστε καλύτεροι, να μαθαίνουμε και να ανακαλύπτουμε καινούργια πράγματα! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις φίλες Anny, Olive και Tania για τη στήριξή τους από την αρχή αυτής της ιδέας και φυσικά ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στη φίλη Krouela, που φέτος μου έδωσε τη μεγάλη χαρά να γράφει και εκείνη στη σελίδα! Την ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη, τη συμμετοχή, τις ιδέες και τις "επαναστάασεις" της!:)
Πάμε, λοιπόν, για άλλη μία χρονιά να ταξιδέψουμε στη μαγεία του σινεμά, να γελάσουμε, να συγκινηθούμε, να διασκεδάσουμε, να ανακαλύψουμε νέες μουσικές και να μοιραστούμε όμορφες στιγμές! Σας ευχαριστούμε ειλικρινά όλους πάρα πολύ! Παίρνουμε popcorn... και συνεχίζουμε!:)

CineMarion




Πέρασαν 3 χρόνια περίπου…
3 χρόνια από τότε που τελείωσα τις σπουδές μου…
3 χρόνια από τότε που γύρισα πίσω στα πάτρια εδάφη…
3 χρόνια που ήταν δύσκολα στην αρχή τουλάχιστον, μετά συνηθίσαμε θέλοντας και μη…
3 χρόνια ακριβώς από τότε που το αφεντικό-αρχισυντάκτρια-φίλη ξεκίνησε αυτό το μπλογκ και μας κρατάει…συντροφιά. Μέχρι το σημείο που μου επέβαλε να γράφω κι εγώ. Πλάκα κάνω… ήταν μεγάλη μου η χαρά όταν μου πρότεινε να γράφω κι εγώ και πόσο μάλλον Ό,ΤΙ  θέλω, όπως το θέλω και φυσικά όποτε το θέλω. Εγώ γράφω περίπου ένα χρόνο και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να σας ευχαριστήσουμε για την παρεούλα που μας κρατάτε και που μας διαβάζετε. Όμως θα ήθελα να ζητήσω και συγγνώμη, για τις φορές που δεν ήμουν και τόσο συνεπής στα άρθρα μου είτε λόγω υποχρεώσεων είτε λόγω της ασθενικής μου φύσης (χαχχααχα).
Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλα πολλά χρόνια που θα συνεχίσουμε να αγαπάμε τις ταινίες με τις όποιες επαναστάσεις… (με «πιάνετε» θέλω να ελπίζω) και που θα λέμε αυτά που μας αρέσουν και αυτά που δεν μας αρέσουν και τόσο… Φιλιά!!!
                                                                   Xoxo, Κρουέλα.




5 σχόλια:

  1. Χρόνια Πολλά!! Να συνεχίσετε έτσι δημιουργικά!!
    Καλή χρονιά με υγεία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια Πολλά παιδιά......!!!! ολόψυχα με κάθε έμπνευση και δημιουργία.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χιλιόχρονο το μπλογκοσπιτάκι σας κορίτσια!
    Περιμένουμε τις πάντα ενδιαφέρουσες προτάσεις σας και αυτήν την χρονιά, αλλά και για πολλές πολλές χρονιές ακόμα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά!!!!
    Καλή συνέχεια και Καλή Χρονιά σας εύχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να τα εκατοστήσει το μπλοκάκι σας μέσα από την καρδιά μου, Χρόνια Πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή