Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Στα γυρίσματα του "Blood Ties": Marion Cotillard και Guillaume Canet


Στα γυρίσματα της νέας ταινίας "Blood Ties" τρύπωσε η κάμερα και φυσικά τα φλας τράβηξε το... ζευγάρι! Η Marion Cotillard και ο Guillaume Canet συνεργάζονται για ακόμη μία φορά, όχι όμως (δυστυχώς) μπροστά από την κάμερα. Έχει περάσει σχεδόν μία δεκαετία από την ταινία "Jeux d' enfants" και φαίνεται να μην έχουν αλλάξει πολλά! Ο Guillaume Canet γράφει το σενάριο και σκηνοθετεί, κάτι που συνηθίζει τελευταία και έχει δώσει τη μεγαλύτερη προσοχή του. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Mila Kunis, Clive Owen, Zoe Saldana, Billy Crudup, James Caan, Matthias Schoenaerts, Charlie Tahan, John Ventimiglia, Eve Hewson και φυσικά η Marion Cotillard! Η ταινία διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1970 στο Brooklyn και έχει ως θέμα δύο αδέρφια που έρχονται αντιμέτωποι με το οργανωμένο έγκλημα, ο καθένας από τη δική του...πλευρά. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις 21 και 25 Ιουvίου. Ας ελπίσουμε η χημεία που έχουν οι δυο τους να φέρει και τα καλύτερα αποτελέσματα μπροστά στην κάμερα.









*Πηγές: imdb.com,  marioncotillardfan.net

4 σχόλια:

  1. Είχα δει και το αγάπα με αν τολμάς με το ίδιο ζευγάρι...και μου άρεσε αρκετά και η ταινία και η χημεία των δυο ηθοποιών...στη λίστα λοιπό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμένα η ταινία Jeux d'enfants είναι από τις αγαπημένες!Χαίρομαι που σου άρεσε. Για να δούμε λοιπόν...!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος28/6/12 01:02

    Το Little White Lies είναι η μόνη ταινία που έχω δει του Canet στο ρόλο του σκηνοθέτη. Και μου άρεσε. Ήταν οικείο, μελαγχολικό και χαμογελαστό σινεμά. Θα περιμένω λοιπόν για το νέο του φιλμ! Και βλέπω ξανά τον Matthias Schoenaerts σε ταινία με την Marion Cotillard και θέλω να δω και το Rust & Bone, συνειρμός. Άντε να δούμε ποιες θα προβληθούν στις δικές μας αίθουσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι η πιο γνωστή του νομίζω, αλλά και στις υπόλοιπες έχει ένα ιδιαίτερο στυλ.Και μένα μου έκανε έκπληξη για τον Matthias Schoenaerts!Ανυπομονώ να δω και τις δύο ταινίες!Οι ημερομηνίες δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη. Πιθανότατα το De rouille et d' os να προβληθεί το χειμώνα, ενώ το Blood ties είναι προγραμματισμένο για τον επόμενο χρόνο.Για να δούμε...

      Διαγραφή