Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Django Unchained, 306, Wreck-it Ralph, Premium Rush, Lay the Favorite: 5 νέα trailers!

Django Unchained
Premium Rush
Lay the favorite
Wreck-it Ralph

360

 Λίγο από όλα έχουν τα νέα trailers! Γουέστερ, Δράση, Δράμα, Κωμωδία, Παιδικό!
  • Ο Quentin Tarantino επιστρέφει δυναμικά με το γουέστερ "Django Unchained" και πολλά μεγάλα ονόματα: Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson, Christoph Waltz, Jamie Foxx, James Remar. Οι εντυπώσεις δικιές σας!
  • O Joseph Gordon-Levitt ανεβαίνει στο ποδόλατό του και πρωταγωνιστεί σε μία ταινία δράσης του David Koepp, το "Prenium Rush", ως κούριερ που μεταφέρει ένα πακέτο-μυστήριο και βρίσκεται στη μέση ενός ανθρωποκυνηγητού.
  • Τί συμβαίνει όταν ένας "κακός" των παλιών βιντεοπαιχνιδιών παύει να θέλει να είναι κακός? Μία ταινία από τους Rich Moore και Phil Johnston για τους "κακούς" που όλοι αγαπήσαμε! Στις φωνές συναντάμε τους John C. Reilly (Wreck-It Ralph), Jane Lynch, Sarah Silverman και Jack McBrayer.
  • Τέσσερις διαφορετικοί χαρακτήρες, ένας μόνο στόχος: η νίκη! Ένας τζογαδόρος, μία γουρλού, μία γρουσούζα κι ένα "καλό" παιδί! Αυτό το καρέ δε θα μπορούσε να συναντηθεί πουθενά αλλού πέρα από το Las Vegas! Πρωταγωνιστούν οι Bruce Willis, Rebecca Hall, Catherine Zeta-Jones και Joshua Jackson, ενώ η σκηνοθεσία είναι του Stephen Frears.
  • Μία ταινία των Fernando Meirelles και Peter Morgan, που ταξιδεύει σε πολλές πόλεις για να συναντήσει διαφορετικούς ανθρώπους, διαφορετικά ζευγάρια. Τι συμβαίνει όμως όταν η "τράπουλα" ανακατεύεται? Μπορεί η ζωή σου να αλλάξει 360 μοίρες? Πρωταγωνιστούν: Anthony Hopkins, Rachel Weisz, Jude Law, Ben Foster.

*Πηγές: imdb.com

4 σχόλια:

  1. Ωραίες προτάσεις...για την τελευταία ειδικά νομίζω είμαι αρκετά θετική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει πολύ καλό καστ και από το trailer δείχνει να έχει και ενδιαφέρουσα πλοκή!Χαίρομαι που σου άρεσαν!Καλό απόγευμα!

      Διαγραφή
  2. νομίζω μου αξίζει ένα βραβείο για το 360 μιας κ εγώ την πρότεινα αλλά δεν το κάνω θέμα μιας και από την άλλη,ναι εκείνη που έκανε πλάκα για το δώρο, δεν βλέπω άσπρη μέρα...τέσπα τον φόβο μου να έχεις που θα έλεγε και μία ψυχή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχιχιχι!!!Ναι θα το πω και δημόσια,εσύ είδες το trailer για το 360 μία βδομάδα πριν από εμένα!χαχα!Για τα υπόλοιπα δε φέρω ευθύνη!χαχα!Ελπίζω να το δει η ψυχή και να χαρεί!χαχα!:)

      Διαγραφή