Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

MTV movie awards 2012: Winners!



Πάει κι αυτό! Τα κινηματογραφικά βραβεία του MTV πραγματοποιήθηκαν χθες και είχαν λίγο από όλα! Βραβεία, καυστικό χιούμορ, μουσική, τιμητικές βραβεύσεις, ίσως λίγη απογοήτευση, απουσίες και φυσικά... πολλά υπονοούμενα!!!
Οι νικητές της βραδιάς:

Movie of the year: The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1
MTV Trailblazer: Emma Stone
Best on-screen transformation: Elizabeth Banks
Best Hero: Harry Potter
Best Cast Winner: Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2
Best Fight: The hunger games
MTV generation: Johnny Depp
Best Kiss: The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1
Best Female: Jennifer Lawrence (Hunger games)
Best Male: Josh Hutcherson (Hunger games)
Best music: LMFAO (21 Jump Street)
Breakthrough performance: Shailene Woodley (The Descendants)
Best on-screen dirtbag: Jennifer Aniston (Horrible bosses)
Best gut-wrenching: Bridesmaids
Best Comedic: Melissa McCarthy













Πυροσβεστική χρειάστηκε... ο ενθουσιασμός της Elizabeth Banks όταν ανέβηκε να παραλάβει το βραβείο της από τα αγόρια του "Magic Mike", ενώ αστειευόμενη είπε πως ο άντρας της, που την παρακολουθούσε από το κοινό, θα είναι εκνευρισμένος. Η Jennifer Aniston, που παρέλαβε το βραβείο από τα χέρια της Mila Kunis και του Mark Wahlberg, χάρηκε ιδιαίτερα που επιτέλους της δόθηκε η ευκαιρία να βγάλει την "dirty"  πλευρά της! Ο  Johnny Depp αστειευόμενος για το βραβείο του, είπε πως είναι ένα υπονοούμενο πως ήρθε η ώρα να αποχωρήσει από το χώρο.
Διάχυτη ήταν η συγκίνηση της Shailene Woodley όταν παρέλαβε το βραβείο της ως πρωτοεμφανιζόμενη. Το ίδιο συγκινημένη, αλλά μόνη θα έπρεπε να ένιωθε η Emma Watson όταν παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο καστ. Μόνη, αναζητώντας βοήθεια σε "φίλους" της ήταν και η Kristen Stewart όταν παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο φιλί, μιας και ο "Rob", όπως τον αποκάλεσε δεν ήταν εκεί. Δυνατά "χτυπήματα" δέχθηκε ο Michael Fassbender από την Charlize Theron που τον γονάτισε όταν οι δυο τους παρουσίασαν το βραβείο για τον καλύτερο καυγά. Αυτό δεν ήταν όμως τίποτα μπροστά στα σχόλια του παρουσιαστή Russell Brand για τα "προσόντα" του ηθοποιού! Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο μονόλογος του παρουσιαστή και για άλλους, όπως και η αναφορά του στον Charlie Sheen. Αρκετά αστείο ήταν το βίντεο-αφιέρωμα που προλόγισε τη βράβευση της Emma Stone ως πρότυπο. Αρκετές ήταν οι απουσίες φέτος, καθώς αρκετοί από τους νικητές δεν ήταν εκεί για να παραλάβουν το βραβείο. Εντυπωσιακές οι εμφανίσεις και στο κόκκινο χαλί, ενώ τα βλέμματα κλέβουν και τα παρασκήνια!













Δείτε τα βίντεο: The winnersLots of love for Emma StoneRussell Brand MonologueShow highlights



*Πηγές: mtv.com

2 σχόλια:

  1. Θεά η μανούλα πλέον-Cherliz...μα καλά τί γίνεται τελευταία με τους πυροσβέστες-stripper?ΧΑΜΟΣ...Και ο Russel το πάει για Jesus from Nazaret?Κτ τελευταίο μόνο εγώ βλέπω την ξινίλα της Kristen ή ήταν που έλειπε ο Rob ?χιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε το συζητώ για την Charlize Theron!Δεν υπάρχουν λόγια!Είναι που ανεβαίνει η θερμοκρασία γι' αυτό οι πυροσβέστες!χαχα!Μην είμαστε αχάριστοι!Προσπάθησε να κάνει και χιούμορ η Kristen Steward (με δυσκολία). Όσο για τον Russell Brand αν γινόταν κωμική εκδοχή του Jesus of Nazaret ίσως είχε ελπίδες!
      (επιτέλους έγινε η επιθυμία σου!χιχιχι!)

      Διαγραφή