Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Lucy (2014) First Trailer! Η Scarlett Johansson επιστρέφει...100%!

Η Scarlett Johansson επιστρέφει... 100%! Στη νέα ταινία του Luc Besson υποδύεται τη Lucy. Έμποροι ναρκωτικών τοποθετούν μέσα στο σώμα της με τη βία πακέτα ιδιαίτερων ναρκωτικών ώστε να μπορέσει να τα μεταφέρει. Μετά από ένα ατύχημα όμως τα ναρκωτικά διαχέονται στον οργανισμό της με αποτέλεσμα να μπορεί να χρησιμοποιεί όχι το 4-10% των δυνατοτήτων του εγκεφάλου της, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, αλλά το 100%! Ένας νέος κόσμος ανοίγεται μπροστά της! Με τη δύναμη του μυαλού (και όχι μόνο), λοιπόν, προσπαθεί να ελέγξει τις νέες δυνάμεις της και ζητά να πάρει εκδίκηση! Στο πλευρό της για να τη βοηθήσει θα βρεθεί ένας καθηγητής, τον οποίο υποδύεται ο Morgan Freeman. Η Scarlett Johansson μας έχει δείξει και στο παρελθόν τις ικανότητές της στις πολεμικές τέχνες και στις ταινίες δράσης με επιτυχία. Αυτή τη φορά μπαίνει στο επίκεντρο, μέσα σε ένα σενάριο, ενός γνώστη του είδους, που έχει όλα τα απαραίτητα συστατικά για να κρατήσει το ενδιαφέρον! Δείτε το trailer: Lucy (2014)





*Πηγές: youtube.com

2 σχόλια:

  1. Αυτή είναι μια ταινία που έχει ενδιαφέρον για μένα.Οτιδήποτε έχει σχέση με περιπέτεια και επιστημονική φαντασία είμαι μέσα! Θα τη δω σίγουρα...Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μένα μου κέντρισε την προσοχή η υπόθεση και σε συνδυασμό με την Scarlett Johansson νομίζω ότι θα έχει αρκετό ενδιαφέρον! Το trailer πάντως είναι αρκετά δυναμικό!:)

      Διαγραφή