Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Two faces of January! Trailer! Viggo Mortensen, Kristen Dust και άρωμα Ελλάδας!

1962 και το ευκατάστατο ζευγάρι MacFarland φτάνει στην Αθήνα για τουρισμό. Στην πραγματικότητα, όμως, κρύβει πολλά περισσότερα, καθώς προσπαθεί να ξεφύγει από αυτούς που τους κυνηγούν. Όλα δείχνουν να πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο, μέχρι τη στιγμή που ο θάνατος ενός αστυνομικού τους βάζει πάλι σε κίνδυνο. Με τη βοήθεια του Rydal, ενός ξεναγού, θα προσπαθήσουν πάλι να ξεφύγουν.
Μία ταινία μυστηρίου του Hossein Amini, με πρωταγνιστές τους Viggo Mortensen, Kirsten Dust και Oscar Isaac, κάτω από τον ελληνικό ήλιο και τα μνημεία της Αθήνας. Τα πρώτα πλάνα δείχνουν πολύ όμορφες εικόνες από την Ακρόπολη και την Αθήνα της εποχής, με τον Viggo Mortensen και Kirsten Dust να περπατούν στα σοκάκια. Η ταινία είναι γυρισμένη σε Ελλάδα, Λονδίνο και Κωνσταντινούπολη! Δείτε το trailer The two faces of January-Trailer και τις πρώτες εικόνες με φόντο την Ακρόπολη The two faces of January-First clip! Ας ελπίσουμε και η ταινία, που βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 19 Ιουνίου 2014, να ανταποκρίνεται στο σύνολό της σε αυτές τις όμορφες εικόνες!




 *Πηγές: youtube.com, imdb.com

4 σχόλια:

  1. Την σημειώνω να την ψάξω όταν κυκλοφορήσει, μιας και μου αρέσουν οι ταινίες αυτού του στυλ!
    Φιλιά, καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ την βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα και ως ιδέα και ως εικόνα! Μακάρι να είναι το ίδιο και στο σύνολό της! Καλή εβδομάδα!:)

      Διαγραφή
  2. Και μόνο που έχει άρωμα Ελλάδας αξίζει... Χρόνια Πολλά Μάριον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω ότι οι εικόνες από την Ελλάδα τραβούν πολύ τα βλέμματα! Και οι ηθοποιοί είναι αξιόλογοι! Ας ελπίσουμε το ίδιο και η ταινία! Χρόνια πολλά και σε σένα και καλή εβδομάδα!:)

      Διαγραφή