Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Sex Tape (2014) First Trailer! Η Cameron Diaz, ο Jason Segel και το..."σύννεφο"!


Δέκα χρόνια γάμου και δύο παιδιά μετά, η ερωτική ζωή του Jay και της Annie έχει χάσει την αρχική της φλόγα. Για να ανανεώσουν το πάθος τους αποφασίζουν να κάνουν sex tape, με σκοπό όμως να το διαγράψουν αμέσως μετά. Τι γίνεται όμως όταν το βίντεο καταλήγει μέσω της υπηρεσίας cloud να μοιραστεί σε όλα τα tablet που είχαν σκοπό να κάνουν δώρο στους συγγενείς, φίλους και το αφεντικό της Annie; Ένας χιουμοριστικός αγώνας ξεκινά για να μπορέσουν να πάρουν πίσω τα δώρα και να διαγράψουν το βίντεο! Η νέα χιουμοριστική σέξυ κωμωδία των Kate Angelo ("The back up plan") και Jake Kasdan ("Bad teacher"), με πρωταγωνιστές τους Cameron Diaz και Jason Segel.
Δείτε το trailer: Sex tape (2014)











*Πηγές: youtube.com

5 σχόλια:

  1. Πρέπει να έχει μεγάλη πλάκα!
    Σίγουρα θα βλέπεται ευχάριστα!
    Θα την δω!
    Φιλιά, καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ πιστεύω ότι θα έχει αρκετές κωμικές σκηνές (από όσο δείχνει και στο trailer)! Ας ελπίσουμε και όλη η ταινία να κρατηθεί στο ίδιο πνεύμα! Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου! Καλό βράδυ!:)

      Διαγραφή
  2. Δεν είμαι πολύ φαν αυτών των ταινιών όπως ξέρεις φίλη μου! Τα ρομαντικά δεν τα πολύ συμπαθώ. Παρόλα αυτά η υπόθεση θα έχει γέλιο...για φαντάσου να γινόταν στη πραγματικότητα ένα τέτοιο λάθος χαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χα! Από τους συντελεστές και το trailer πιστεύω πως θα είναι μία ευχάριστη κωμωδία με αρκετές προοπτικές! Μάλλον περισσότερο στο κωμικό τείνει παρά στο ρομαντικό (αν κρίνουμε από το trailer). Μακάρι να μην πέσει στα γνωστά κλισέ! Καλό βράδυ!:)

      Διαγραφή
  3. Σίγουρα θα βλέπεται ευχάριστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή